Start Stars Hot News! Autori brane kontroverzni dokumentarac o 1D-ju: Pokazali smo poštovanje prema Directionerima

Autori brane kontroverzni dokumentarac o 1D-ju: Pokazali smo poštovanje prema Directionerima

SHARE

one direction

Čelnici televizijske kuće “Channel 4”, koja je objavila kontroverzni dokumentarac o fanovima One Directiona, objavili su da je njihov film “Crazy About One DirectionW”, pokazao iskrenu privrženost i poštovanje prema Directionerima.

Dokumentarac koji je emitovan pre dve večeri izazvao je ogorčenost fanova slavnog benda jer su smatrali da su ih autori prikazali na loš način. Povodom ovoga oglasio se i Liam Payne, koji je putem Tvitera poručio vernim obožavateljima: “Čujem neke užanse stvari, zaista se nadam da nisu istinite. Samo da znate da vas volimo i da znamo koliko ste posvećeni, i da budem iskren ne mogu da verujem koliko vremena trošite na nas”, pre nego što je dodao:
“Ne zanima nas šta kažu dokumentarci koji su dramatizovani radi zabave i puni s***a. U svakom slučaju, mi svi znamo koliko radite za nas i to vidimo svakodnevno na našim nastupima. Napravimo korak unazad i razmislimo o svemu što smo zajedno postigli… Treba da budete posebni!”
Ipak, iz Channel 4 insistiraju na tome da su sa velikom pažnjom pravili dokumentarac: “Dokumentarac je pratio određeni broj fanova koji su, po svom priznanju, opsednuti bendom. Ne želimo da sugerišemo da devojke iz dokumentarca predstavljaju sve 1D fanove, već on ispituje uticaj društvenih mreža na tinejdžerkse fan grupe, i da je to stvorilo novi oblik obožavanja kod mnogih tinejdžerki. I Channel 4 i autori filma sa velikom pažnjom su pravili ovaj dokumentarac koji pokazuje iskrenu privrženost i ljubav prema fanovima”, rekao je portparol televizijske kuće.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR