786
Austin Mahone u vezi sa Camilom Cabello (Fifth Harmony)?

Austin Mahone u vezi sa Camilom Cabello (Fifth Harmony)?

786
SHARE

NY: 2013 MTV Music Video Awards Red Carpet - Arrivals

Da li je na pomolu još jedan slavan par?Kako prenose američki mediji, Austina Mahonea očarala je pevačica Camila Cabello iz grupe Fifth Harmony, koju je upoznao na MTV VMA.

I Austin i Camila bili su na MTV VMA a tabloidi sugerišu kako su njih dvoje od tad u stalnom kontaktu. “Austin je zapao za oko Camili na MTV VMA”, tvrdi jedan izvor za People magazin. “Sreli su se dan pre toga na teniskom turniru i od tad su u kontaktu. Austin misli kako je ona slatka, a ona mu to uzvraća. U kontaktu su i čini se kako se raduju budućim susretima.”

0810amahone2

Austin je i ranije iskazivao svoje simpatije prema svojoj koleginici, pa joj je tako u decembru poslao poruku na tviteru, koja glasi: “Ćao prelepa! Bila si sjajna na X Factoru večeras. Glasao sam se za tebe.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

  1. Aj,Boze.Sviju ssam oocekivala aal nne nnju.Prvi pput ccujem za nnju.Ne zznam nni kkoje.Al hhaj ssve u ssvemu nnije nneka lljeppta.Dragi AAustine u ssta si tti ggledo ddok tti sse ddopala?Sinkp mmoj mmili.Budalo jjedna.

  2. @AMFM da si ti ljepotica sigruno bi vec bio s tobom xd jok nije popularna samo što je njena grupa dobila nagradu za najbolje nove izvođače i bile su trece na x factoru usa to što bravo o njima ne piše ne znaciu da su nitko i ništa djevojka je predivna i jako zabavna da malo bolje potražite vidjeli bi koliko ste glupi i koliko vam je vanjska ljepota bitna budale jedne

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.