Start Stars Hot News! Austin Mahone: Tražim devojku među obožavateljkama!

Austin Mahone: Tražim devojku među obožavateljkama!

SHARE

Aquafina FlavorSplash Launch Party

Austin Mahone pušten je na kućno lečenje nakon što je nekoliko dana proveo u bolnici, pa već pronalazi vreme za nove interesantne izjave.

Iako druge zvezde nisu previše zainteresovane da izlaze sa svojim obožavateljkama, Austin kaže upravo suprotno – da posmatra devojke u publici i traži među njima neku koja mu se dopada. A kad se to desi, on kaže kako čini sve ne bi li je osvojio!

Aquafina FlavorSplash Launch Party

“Moram dobro da se odmorim pre dejta, tako da spavam do podne tog dana. Onda, odvedem je na ručak”, priča on za BOP! magazin i dodaje, “Naručiću sendvič sa šunkom i američkim sirpom, ispečen, makarone kao prilog i zeleni čaj.” Ono što devojka još može da očekuje jeste da je mladi pevač odvede u šoping! “Odvešću te u šoping i kupiću ti neku lepu odeću”, priča on i dodaje kako nakon toga voli da odvede devojku na plažu kako bi zajedno posmatrali zalazak sunca. Za Austina, idealan kraj dana bio bi gledanje filma u njegovoj kući. “Poljubio bih te pre nego što odeš, a onda bih ti sutra poslao poruku i rekao koliko si divna.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR