Start Stars Hot News! Austin Mahone: “Skroman sam zahvaljujući mami”

Austin Mahone: “Skroman sam zahvaljujući mami”

SHARE

Austin Mahone Leaving A Doctors Office In Beverly Hills

O 17-godišnjem Austinu Mahoneu nikad nećete pročitati nešto loše – klone ga se čak i tabloidi jer mladi pevač ima reputaciju dobrog momka, i to zahvaljujući svojoj mami!

“Moja mama je uvek uz mene i zbog nje ostajem skroman” kaže Austin. “Sa mnom je svakog dana i uvek me podseća odakle sam došao.” Pre samo tri godine, mladi Teksašanin je objavljivao svoje nastupe na YouTubeu, a snimci su nastajali u njegovoj spavaćoj sobi. “Što sam više stvari postavljao, to sam postajao popularniji”, objašnjava nam on. “YouTube je dobar način da pokažete svoj talenat jer ga svi gledaju a i puno ljudi je koji traže nove zvezde.”

Austin Mahone Leaving A Doctors Office In Beverly Hills

Austin kaže i da uživa u pažnji koju dobija od svojih fanova – Mahomiesa. “To je neverovatno, to je najbolja stvar. Obožavam to.” On ističe da su mu muzički idoli Michael Jackson, Ne-Yo i Trey Songz, a javnost ga često upoređuju sa Justinom Bieberom. Ipak, on ističe da se ugleda na Justina Timberlakea. “Njega definitivno volim. Mislim da on traje, što bih i ja voleo. Želim da i narednih godina radim muziku na sve većoj sceni. Želim da putujem svetom, krenem na svoju svetsku turneju. Nadam se da ću do tad osvojiti par Gremija.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR