165
Austin Mahone objašnjava odlaganje albuma: Želim da on bude savršen!

Austin Mahone objašnjava odlaganje albuma: Želim da on bude savršen!

165
SHARE

Austin Mahone

Dok pojedini muzičari izbacuju nove albume kao na traci, Austin Mahone ne dozvoljava bilo kome da ga požuruje i kaže kako ne žali što je on svoju ploču odložio za 2014. godinu.

Austin je nedavno predstavio singl “Banga Banga” koji će se definitivno naći na tom albumu. “Mislim da on stiže negde početkom 2014. godine jer još uvek radim na njemu i pokušavam da doteram svaki detalj”, ispričao je on za MTV News. “Ne želim da izbacim album i kažem sebi, ‘Ej čekaj, ovo sam mogao bolje da uradim, ovo je moglo biti drugačije’, tako da želim da sve bude savršeno i sve za sad ide lepo.”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

4 KOMENTARA

  1. Kako je lep.Nadam se da ce biti jos pesama na foru What about love,posto je pesma prelepa.Inace @Bravo je l’ ovo sa EMA’s-a pre-showa?Posto sam cula da je tu nastupao,ali zasto to nisu prikazivali?

  2. @lalallal da ali sa EMAs u New Yorku.On je tamo bio ne u Amsterdamu i osvojio je dvije nagrade za najboljeg Push izvodaca i MTV Artsrist on the Rise 2013.
    btw : jedva cekma album jes prvo je govorio u proljece 2013 pa u jesen 2013 pa u sad u 2014.Boze,mislim da cemo do 2015 cekati.Hahaha salim se.On nas redovno obavjescuje na Twitteru i tako nadajmo se da ce izaci sto prije.I bt ce savrsen bez obzira sta bilo na njemu.On stvarno se trudi i radi puno. #Mahomie4life #BosniaMahomie

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.