806
Austin Mahone: Nije sa Selenom Gomez, obožava Taylor Swift!

Austin Mahone: Nije sa Selenom Gomez, obožava Taylor Swift!

806
SHARE

Taylor_Swift_-_2013_MTV_Video_Music_Awards_in_NY_august_25_2013_052

Austin Mahone još jednom je govorio o svojim najboljim prijateljicama Seleni Gomez i Taylor Swift, s kojima ga često viđamo u javnosti tokom prethodnih meseci.

selena-gomez

Austin i Taylor nerazdvojni su zbog činjenica da su na zajedničkoj turneji u Americi, a mladi pevač pun je utisaka. ” Ona je divna i super dobra”, kaže on za časopis Life & Style. “Taylor ima sve”. Austin je viđen na nedavno održanom MTV VMA u društvu Selene Gomez, pa su ponovo krenule glasine da su njih dvoje par. Međutim, ubrzo je stigao demanti. “Veza između nje i Austina neće se desiti. Često se viđaju na različitim događajima, ali to ne znači da su u vezi”, preneo je jedan izvor za HollywoodLife. “Ona je zauzeta karijerom i još uvek nije izbacila iz glave svoju vezu sa Justinom.”

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. Pa lepo, lepo. Iskreno mislim da je Selena odavno prebolela Justina, ali ok. Meni je ona prelepa i nadam se da ce naci nekog nalik njoj.

  2. Jos nije izbacila Justina iz glave?? Hello ,ona ga nemoze izbaciti iz glave ni da zeli jer je s njim sve i pocelo! Htjela ona to ili ne nju će mediji uvjek povezivati s Justinom!!! Sorrry ali tako je…..
    I stvarno ne mogu vjerovat kak netko moze biti tako glup pa govorit da su Austin i ona zajedno kad je vec 1000 puta rekla da se pali samo na starije (uspjesne i bogate) frajere,a on je jos beba!!!!!!!

  3. jb i 1d – DOSTA TE JE VIŠE. AKO NE VOLIŠ SELENU PRESKOČI SVE O NJOJ I PRESTANI TROŠITI VRIJEME NA GLUPE KOMENTARE !! JER KAD KAŽEŠ NEŠTO RUŽNO O NJOJ POVRIJEDIŠ 45.000.000 NJEZINIH FANOVA, PAZI MALO ŠTA PRIČAŠ, VIDIM FAN SI JB-A JA NJEGA UOPŠTE NE VOLIM I MISLIM DA JE RAZMAŽENO DERIŠTE AL POŠTUJEM GA I NE PIŠEM O NJEMU SVAŠTA , ZAŠTO TI TAKO NE MOŽEŠ O SELENI ?! 

    • od kud ti ta brojka molim te,ona uopce nema toliko fanova,jer pola tih ljudi na fejsu su lajkali njenu stranicu samo zato da bi ju hejtali!

  4. Evo jos jedan (milioniti) dokaz da on izlazi u novine zahvaljujuci fotkama sa tay i selenom.I naravno,u 50% svojih izjava se prikaci za njih dvije,a u ostalih 50% se hvali time sto ga porede sa justinom

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.