521
Austin Mahone ne želi da bude kopija Justina Biebera, hvali Taylor Swift

Austin Mahone ne želi da bude kopija Justina Biebera, hvali Taylor Swift

521
SHARE

null

17-godišnjeg muzičara svetski mediji nazivaju novim Justinom Bieberom ali iako je polaskan, on ističe kako bi bio najsrećniji da ga javnost prepoznaje zbog onog što on stvarno jeste.

“Kul je to znate, on je jako uspešan, to baš laska. Ali znate, želim da mi ljudi daju šansu da se ostvarim kao umetnik i da me vidite onakvim kakav jesam”, rekao je Austin za EntertainmentWise. “Želim da budem toliko uspešan, želim da jednog dana budem na njegovom nivou pa me to stavlja pod dodatni pritisak jer moram da iskoristim svoj talenat.”

null

On ističe i kako je uveren da ni u budućnost neće upadati u probleme jer iza sebe ima podršku bliskih ljudi. “Imam svoju porodicu i prijatelje koji me čvrsto drže na zemlji i samo treba da uživam u životu. Ovo možda neće trajati zauvek.”

Austin će nastupati na koncertima Taylor Swift a kaže kako je jako uzbuđen što mu je pružena ova prilika. “Ne mogu to da dočekam, ona je supertalentovana, biće to zabavno vreme. Upoznao sam je pre godinu ili dve i bila je tako draga, jako prijatna prema meni. Nadam se da me je upamtila.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

  1. pametno razmišlja kad sam čitala ovo šest put sam ga poljubila  očito ima talenta i mozga  kad hvali taylor

  2. hvala bogu da neko shvata da nije dobro kopirati nekoga i da svako treba imati svoj zivot….go austin..<33333333

  3. Stvarno je ruzno kad neko njega naziva drugim JB-om. Pa zar niko ne moze biti poznat i uspjesan kao on? Divim mu se (Justinu) jer je postigao ono sto zeli ,ali tako treba dati priliku Austinu da i on bude ono sto jeste i da dodje do svog cilja.
    Decko ima sve kvalitete.. Talentovan je,lijep i zgodaan *O* xD ,a glas mu je sladak :’)

  4. @Directioner,aha slazem se sa tobom i sa svima vama ostalima. Treba ga podrzati,a ne govoriti da je drugi JB. Sladak je ::)

  5. tako treba a i hvali taylor to mi je drago ja ako neku glumicu pjevačicu ne volim ne znači da je mrzim ne treba ih mrzit ovi komentar išto govore svašta o taylor  nije nikome ništa skrivila mislim da je lijepa i da ima smisao za glazbu to jest pjevanje

  6. ZNAČI JA NJEGA JEDNOSTAVNO OBOŽAVAM,MOMAK JE TAKO TALENTOVAN.UZ NJEGA SAM PA ŠTO GOD BILO,ON JE TAKO DOBAR,I NE RAZUMIJEM ŠTO JE OVO,ZAŠTO GA NAZIVAJU NOVIM JB-OM,ON JE SAMO JEDNOSTAVNO ON AUSTIN MAHONE,A NE NEW JUSTIN BIEBER!VOLIM GA NEIZMJERNO,TAKO JE SAVRŠENA OSOBA,NE ZNAM,NE MOGU GA OPISATI RIJEČIMA,JEDNOSTAVNO JE ZA PRIMJER NEKOME! ♥MAHOMIE FOREVER♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.