Start Stars Hot News! Austin Mahone ne želi da bude kopija Justina Biebera, hvali Taylor Swift

Austin Mahone ne želi da bude kopija Justina Biebera, hvali Taylor Swift

SHARE

null

17-godišnjeg muzičara svetski mediji nazivaju novim Justinom Bieberom ali iako je polaskan, on ističe kako bi bio najsrećniji da ga javnost prepoznaje zbog onog što on stvarno jeste.

“Kul je to znate, on je jako uspešan, to baš laska. Ali znate, želim da mi ljudi daju šansu da se ostvarim kao umetnik i da me vidite onakvim kakav jesam”, rekao je Austin za EntertainmentWise. “Želim da budem toliko uspešan, želim da jednog dana budem na njegovom nivou pa me to stavlja pod dodatni pritisak jer moram da iskoristim svoj talenat.”

null

On ističe i kako je uveren da ni u budućnost neće upadati u probleme jer iza sebe ima podršku bliskih ljudi. “Imam svoju porodicu i prijatelje koji me čvrsto drže na zemlji i samo treba da uživam u životu. Ovo možda neće trajati zauvek.”

Austin će nastupati na koncertima Taylor Swift a kaže kako je jako uzbuđen što mu je pružena ova prilika. “Ne mogu to da dočekam, ona je supertalentovana, biće to zabavno vreme. Upoznao sam je pre godinu ili dve i bila je tako draga, jako prijatna prema meni. Nadam se da me je upamtila.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR