Start Stars Hot News! Audrey Hepburn proglašena nalepšom ženom 20. veka, ispred Cheryl Cole i Marilyn...

Audrey Hepburn proglašena nalepšom ženom 20. veka, ispred Cheryl Cole i Marilyn Monroe

SHARE

Audrey Hepburn proglašena je najlepšom ženom 20. veka prema anketi kanala QVC. Legendarna glumica koja se proslavila ulogom u filmu “Doručak kod Tiffanyja”, našla se na listi ispred drugoplasirane Cheryl Cole te Marilyn Monroe koja se našla na trećem mestu. Audrey je još za života bila proglašena ikonom stila, no i dan-danas je brojni modni znalci smatraju primerom elegancije, ženstvenosti i glamura. Takođe je bila ambasador Unicefa, a umrla je 1993. godine od raka.

Cheryl Cole za dlaku izmaklo prvo mesto

Bivša supruga fudbalera Ashleyja Colea, Cheryl, osvojila je tek nešto manje glasova i dospela na drugo mesto, ispred još jedne ikone – Marilyn Monroe. Zvezda filma “Neki to vole vruće” proslavila se svojim oblinama i seksipilom te brojnim aferama s moćnim muškarcima. Njena smrt i dalje je misterija te predmet rasprava brojnih teoretičara zavere koji je povezuju sa slavnim klanom Kennedyjevih.

Grace Kelly iza Angelina Jolie

Angelina Jolie zauzela je četvrto mesto na listi, što ne iznenađuje s obzirom na to da je glumica svojevremeno bila redovno na prvim mestima lista najlepših ili najseksipilnijih žena. Slavna princeza Grace Kelly na petom je mestu. Osim zbog svoje lepote, glumica i pokojna supruga monegaškog vladara bila je poznata zbog svog besprekornog stila i elegancije, a smatra se da je upravo njen imidž učinio moderni Monaco mekom bogatih i slavnih.

Nema Sophije Loren niti Elizabeth Taylor

Iako se o ukusima ne raspravlja, mnoge čudi zašto u top 10 nisu ušle Sophia Loren i Elizabeth Taylor, a našlo se mesto za, recimo, Jennifer Aniston. U anketi je učestvovalo oko 2.000 ljudi, a objavio ju je kanal za prodaju QVC.

Lista 10 najlepših žena 20. veka:

1. Audrey Hepburn
2. Cheryl Cole
3. Marilyn Monroe
4. Angelina Jolie
5. Grace Kelly
6. Scarlett Johansson
7. Halle Berry
8. Diana, Princess of Wales
9. Kelly Brook
10. Jennifer Aniston

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR