Start Stars Hot News! Atomska r:evolucija Exita!

Atomska r:evolucija Exita!

SHARE

Ovogodišnji EXIT ugostiće neka od najvećih imena savremene svetske muzičke scene. Thom Yorke, osnivač i neprikosnoveni lider Radiohead-a, jednog od najuticajnijih bendova današnjice, predvodiće line up EXIT festivala sa svojim novim projektom Atoms For Peace. Ova super grupa nam predstavlja istinske muzičke zvezde – pored Thoma, tu su i legendarni basista Red Hot Chilli Peppers Flea, čuveni producent sastava Radiohead Nigel Godrich, kao i bubnjar R.E.M. i Beck-a Joey Waronker, te virtuozni brazilski perkusionista – Mauro Refosco.

“Atoms For Peace nastali su kada smo Flea i ja zaglavili jedno veče slušajući Fela Kutija celu noć“, izjavio je Thom Yorke. “Otkrili smo koliko je ogromna muzička energija sakrivena u našoj potencijalnoj kolaboraciji. To su ti momenti kada osetiš da se velike stvari dešavaju.” Atoms For Peace su u brišućem letu već osvojili istinske ljubitelje kvalitetnog zvuka širom planete. Publika EXIT festivala imaće priliku da uživa u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad. Atoms For Peace izdaju svoj debi album, “Amok” 25. februara, a pesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, oduševile su ljubitelje ovih velikana.

Exit R:Evolucija je tek počela! Pored toga što će EXIT magija trajati dan duže, sklopljena je saradnja sa najvećim svetskim brendom unerground i bass muzike, kućom UKF Music u okviru koje će nastupiti velikani ovog pravca kao što su DJ Fresh Live, Friction, SKisM, Dub Phizix i mnogi drugi.

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi. Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu na tix@gigstix.com. Pratite redovno www.exitfest.org, jer u narednom periodu slede objave novih imena.

OSTAVI KOMENTAR