Start Stars Hot News! Asistentkinja Simona Cowella posetila naš X Factor!

Asistentkinja Simona Cowella posetila naš X Factor!

SHARE

DSC_1076

Simonov asistent i internacionalni menadžer produkcije Syco, Abi Doyle, posetila je snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“ u Pinkovom filmskom kompleksu PFI.

DSC_1064

Abi je posetila Beograd kako bi prenela prve utiske čuvenom tv i muzičkom producentu Simon Cowellu, koji je i tvorac ovog popularnog televizijskog formata.
„Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmiča prve sezone „X Factora“ na ovim prostorima. Bila sam upoznata sa pevačkim potencijalom i talentom ljudi sa Balkana i upravo sam se u to i lično uverila! Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom i drago mi je što će najbolji imati priliku da sarađuju sa produkcijskom kućom Sayko, kao i Sony Music-om. Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd. Jedva čekam da šou počne! Družićemo se još! “ – rekla je Abi.

Emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“ počinje 29.10. na TV Pink.

OSTAVI KOMENTAR