354
Asistentkinja Simona Cowella posetila naš X Factor!

Asistentkinja Simona Cowella posetila naš X Factor!

354
SHARE

DSC_1076

Simonov asistent i internacionalni menadžer produkcije Syco, Abi Doyle, posetila je snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“ u Pinkovom filmskom kompleksu PFI.

DSC_1064

Abi je posetila Beograd kako bi prenela prve utiske čuvenom tv i muzičkom producentu Simon Cowellu, koji je i tvorac ovog popularnog televizijskog formata.
„Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmiča prve sezone „X Factora“ na ovim prostorima. Bila sam upoznata sa pevačkim potencijalom i talentom ljudi sa Balkana i upravo sam se u to i lično uverila! Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom i drago mi je što će najbolji imati priliku da sarađuju sa produkcijskom kućom Sayko, kao i Sony Music-om. Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd. Jedva čekam da šou počne! Družićemo se još! “ – rekla je Abi.

Emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“ počinje 29.10. na TV Pink.

12 KOMENTARA

  1. JAO!!! NE MOGU DA VERUJEM!!! NADAM SE DA CE PRENERTI SIMONU DA OBOZAVAMO 1D I DA  BI NAM NJIHOV KONCERT NAJVISE ZNACIO NA CELOM SVETU!!!

  2. Iskreno se nadam da cemo uspeti da ih dovedemo 2014.godine!Bravo hvala vam mnogo,i nadam se da cete uspeti da Simonu prenesete nase zelje,mozete i onu anketu gde smo glasali da mu pokazete! :)

  3. Sad sam procitala da je produkcija “x factor adria” potvrdila da na finale dolazi Rijana a njena zamena je Pink :( nista od 1D… mada ja bih vise volela where we are turneju nego da gostuju na onoj glupavoj televiziji

  4. Umjesto ‘zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd’ ja sam mislila da pise ‘zaista postoji velika mogućnost da baš ovde dođu svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd’ i rasplakala sam se -.- i tek sam sada shvatila sta stvarno pise. Molim vas pokusajte da prenesete njima nase zelje da dodju. Ako ne mogu da odrze koncert neka dodju na finale x-factora ili nesto. molim vass<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.