Start Stars Hot News! Ashton Kutcher svedočiće protiv serijskog ubice

Ashton Kutcher svedočiće protiv serijskog ubice

SHARE

Poznati glumac Ashton Kutcher svedočiće protiv serijskog ubojice koji mu je ubio devojku 2001. godine.

O stravičnom ubistvu Ashley Ellerin 32-godišnji Ashton je retko javno govorio, a policiji je uoči svog svedočenja pred sudom otkrio šokantne detalje. Upravo Ashtonovo svedočenje ključno je tužilaštvu zbog tačnog utvrđivanja vremena Ashleyine smrti.

Kutcher je policiji ispričao kako je na dan ubistva, 21. februara 2001. godine, pogledao kroz prozor i vidio crvenu mrlju na podu kuće svoje devojke Ashley Ellerin. Pomislio je da je njegova draga prosula crno vino. Nije bio svestan da Ashley leži u lokvi krvi. Bila je divljački izbodena čak 35 puta.

34-godišnji Michael Gargiulo je osim za ubistvo Ashley Ellerin optužen i za ubistva još dve žene s kojima su ga povezali DNK dokazi. Ubica je zanosnu plavušu Ashley sreo nekoliko puta i navodno je bio zaluđen tom prelepom devojkom.

Na dan kad je ubijena, 22-godišnja Ashley, studentkinja i striptizeta, nazvala je Ashtona kako bi se dogovorili kad će se videti. Ashton joj je kazao kako će uveče doći do nje. Pred njen dom je stigao oko 22.45 sati. Kucao je na vrata, ali mu niko nije otvarao pa je provirio kroz prozor. Budući da nije vidio Ashley već samo mrlju za koju je mislio da je vino, okrenuo se i otišao.

OSTAVI KOMENTAR