678
Ashton Kutcher čeka da Demi podnese zahtev za razvod braka

Ashton Kutcher čeka da Demi podnese zahtev za razvod braka

678
SHARE

Prema pisanju američkih medija, Ashton Kutcher i Demi Moore ipak planiraju da se razvedu. Tačnije, Ashton se poverio prijateljima kako čeka da Demi podnese zahtev za razvod braka.

Do razlaza slavnog para došlo je nakon što su tabloidi razotkrili Ashtonovu preljubu objavivši slike iz jednog noćnog kluba gde je bio u društvu Sare Leal iako mu je taj dan bila godišnjica braka s Demi.

“Ashton je priznao supruzi da je spavao sa Sarom i to ju je slomilo. Ipak, nije bila iznenađena jer ni 6. godišnjicu braka nisu proveli zajedno, a u braku već neko vreme imaju problema”, rekao je izvor. Demi se već savetovala s advokatima.

6 KOMENTARA

 1. musko… sta drugo reci.. nije mu ovo trebalo,, imali su divan brak.. al ipak IMALI :/ zao mi je i demi i njega,, ali ipak je demi upravu.. :/

 2. Demi je stvarno prelepa ali misli da Aston treba da izlazi sa mladjim devojkama i kako je po prirodi sudjeno….Bili su super ali kraj postoji za sve,uglavnom.

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love....that is just the word that u hire...but is it truth..how can we know....but we are peapole who doesn't care..so tell me ♥♫ LOVE ♥♫

  Neka,nekatreba to tako.. e ludi…ako je neko zainteresovan za dopisivanje na portalu,neka mi napise kada je u glavnom na bravo.rs-u
  pozzz

 4. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love....that is just the word that u hire...but is it truth..how can we know....but we are peapole who doesn't care..so tell me ♥♫ LOVE ♥♫ and everithing it's going to be ok!!!

  Neka,nekatreba to tako.. e ljudi…ako je neko zainteresovan za dopisivanje na portalu,neka mi napise kada je u glavnom na bravo.rs-u
  pozzz*

 5. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love....that is just the word that u hire...but is it truth..how can we know....but we are peapole who doesn't care..so tell me ♥♫ LOVE ♥♫ and everithing it's going to be ok!!!

  neka treba *

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.