252
Ashley Tisdale: Tajna moje linije

Ashley Tisdale: Tajna moje linije

252
SHARE

Ashley Tisdale bila je na jednom događaju u Njujorku, a prisutnim novinarima otkrila je na koji način održava svoju božanstvenu liniju.

null

“Definitivno mnogo vežbam, imam i trenera. Ne volim da kažem kako sam na određenoj vrsti ishrane. Pokušavam da uzimam što više proteina i jedem povrće jer mi je teško da sačuvam mišićnu masu, tako da moram da unosim mnogo proteina. Pokušavam da se klonim ugljenih hidrata. Ne jedem beli hleb i namirnice sa glutenom”, rekla je.

null

Ipak, ona otkriva i da nije savršena. “Moja slabost je hleb. Svako ima slabost u obliku hleba ili šećera, a ja tako volim ugljenje hidrate. Nešto nisam luda za slatkišima – mogu da ih jedem, ali ne osećam potrebu za njima. Obožavam suši ili sve sa pirinčem, kao i italijansku hranu. Shvatila sam da imam glutensku alergiju. Trudim da se uzimam samo dobre ugljene hidrate, naravno.”

“Volim telo koje izgleda zdravo. Ne treba da bude ni premršavamo ni sa previše oblina. Ipak, ja volim obline. Mislim da trebamo da ih imamo.” Mudre reči Ash!

10 KOMENTARA

  1. ona je prelepa,prezgodna,oblaci se *-* sta ces vise od jedne devojke???hehe cudno i ona i Miley alergicne na gluten O.o samo mi nije jasno sta ce njoj misicna masa i zasto da je sacuva??? O.o

  2. Prelepa jeeeeee,nema sta ,al nema svako trenera ,mislim sad …………………………………………………………………………………………………………………….

  3. Lijepo je to rekla (“Volim telo koje izgleda zdravo. Ne treba da bude ni premršavamo ni sa previše oblina. Ipak, ja volim obline. Mislim da trebamo da ih imamo.” ) predivna je i ima liniju samo taku :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.