Start Stars Hot News! Ashley Tisdale: Tajna moje linije

Ashley Tisdale: Tajna moje linije

SHARE

Ashley Tisdale bila je na jednom događaju u Njujorku, a prisutnim novinarima otkrila je na koji način održava svoju božanstvenu liniju.

null

“Definitivno mnogo vežbam, imam i trenera. Ne volim da kažem kako sam na određenoj vrsti ishrane. Pokušavam da uzimam što više proteina i jedem povrće jer mi je teško da sačuvam mišićnu masu, tako da moram da unosim mnogo proteina. Pokušavam da se klonim ugljenih hidrata. Ne jedem beli hleb i namirnice sa glutenom”, rekla je.

null

Ipak, ona otkriva i da nije savršena. “Moja slabost je hleb. Svako ima slabost u obliku hleba ili šećera, a ja tako volim ugljenje hidrate. Nešto nisam luda za slatkišima – mogu da ih jedem, ali ne osećam potrebu za njima. Obožavam suši ili sve sa pirinčem, kao i italijansku hranu. Shvatila sam da imam glutensku alergiju. Trudim da se uzimam samo dobre ugljene hidrate, naravno.”

“Volim telo koje izgleda zdravo. Ne treba da bude ni premršavamo ni sa previše oblina. Ipak, ja volim obline. Mislim da trebamo da ih imamo.” Mudre reči Ash!

OSTAVI KOMENTAR