Start Stars Hot News! Ashley Cole želi da se bavi muzikom, traži pomoć Jay-Zja

Ashley Cole želi da se bavi muzikom, traži pomoć Jay-Zja

SHARE

Ashley Cole je u pregovorima s reperom Jay-Zjem kako bi krenuo u muzički posao. Ali, fudbaler ne bi hteo da peva, već da radi iza scene. Jay i Ashley i njihovi timovi pregovaraju već neko vreme kako bi dvojac krenuo u zajednički posao.

Nije samo Ashley zainteresovan za Jayevu delatnost, već je i Jay-Z zainteresovan za to da fudbal doda na listu svojih investicija. “Ashley je veliki obožavalac hip-hopa i prijatelj je s nekim reperima pa ne iznenađuje što želi da radi s Jay-Z-jem.

Nakon godina braka s Cheryl Cole zna ponešto o tom poslu. Iako će biti u fudbalu još nekoliko godina, gleda unapred i želi nešto da radi i posle fudbalske penzije”, izjavio je izvor blizak fudbaleru. Jay i Ashley upoznali su se pre dve godine i otad su u kontaktu. Jay-Z je već neko vreme zainteresovan za širenje svog muzičkog carstva na Evropu, a to je najlakše napraviti preko Engleske i nekih poznanstava koja tamo ima. Ashley je već prošle godine izjavio da ga zanima muzička industrija kad se jednom povuče iz fudbala.

OSTAVI KOMENTAR