103
Ashley Cole želi da se bavi muzikom, traži pomoć Jay-Zja

Ashley Cole želi da se bavi muzikom, traži pomoć Jay-Zja

103
SHARE

Ashley Cole je u pregovorima s reperom Jay-Zjem kako bi krenuo u muzički posao. Ali, fudbaler ne bi hteo da peva, već da radi iza scene. Jay i Ashley i njihovi timovi pregovaraju već neko vreme kako bi dvojac krenuo u zajednički posao.

Nije samo Ashley zainteresovan za Jayevu delatnost, već je i Jay-Z zainteresovan za to da fudbal doda na listu svojih investicija. “Ashley je veliki obožavalac hip-hopa i prijatelj je s nekim reperima pa ne iznenađuje što želi da radi s Jay-Z-jem.

Nakon godina braka s Cheryl Cole zna ponešto o tom poslu. Iako će biti u fudbalu još nekoliko godina, gleda unapred i želi nešto da radi i posle fudbalske penzije”, izjavio je izvor blizak fudbaleru. Jay i Ashley upoznali su se pre dve godine i otad su u kontaktu. Jay-Z je već neko vreme zainteresovan za širenje svog muzičkog carstva na Evropu, a to je najlakše napraviti preko Engleske i nekih poznanstava koja tamo ima. Ashley je već prošle godine izjavio da ga zanima muzička industrija kad se jednom povuče iz fudbala.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.