Start Stars Hot News! Ashley Cole vazdušnom puškom pogodio saigrača

Ashley Cole vazdušnom puškom pogodio saigrača

SHARE

Fudbaler Ashley Cole, bivši suprug pevačice Cheryl Cole, proteklog vikenda pojavio se na treningu kluba Chelsea sa vazdušnom puškom u svlačionici.

Nakon što ju je izvadio iz kutije, počeo se hvalisati pred kolegama. Kako nije znao da je napunjena, počeo je da demonstrira njenu “moć”. Slučajno  je pogodio Toma Cowana, mladog fudbalera koji je dobio godinu dana treniranja u tom klubu. Njemu je pomoć pružena odmah na mestu događaja.

Iako su to čelni ljudi kluba hteli da reše između sebe, nakon što je Tom na kraju završio i u bolnici, odlučili su da izađu u javnost s tim. Izjavili su kako su svesni da Ashley to nije učinio namerno, ali smatraju kako je nedopustivo da donosi oružje sa sobom. Puška koju je Cole doneo na sebi ima i optički nišan, a  toliko je snažna da može biti i smrtonosna. Smatra se najopasnijim vatrenim oružjem u Britaniji za koje ne morate imati dozvolu.

Nepoznato je iz kojeg razloga fudbaler smatra kako treba da ima oružje. Čelnici kluba kazniće ga zbog toga svega, ali kazna mu još nije definisana.

OSTAVI KOMENTAR