339
Ashley Benson otkriva: Justin Bieber nije bio srećan zbog njene parodije na...

Ashley Benson otkriva: Justin Bieber nije bio srećan zbog njene parodije na pesmu “Boyfriend”

339
SHARE

null

Ono o čemu su pisali tabloidi potvrdila je i mlada glumica, rekavši da se Justin Bieber osetio povređenim nakon što su ona i James Franco snimili svoju verziju spota za ovaj hit.

null

Govoreći za časopis Seventeen, gospođica Benson je istakla: “Javio mi se Justin i rekao da nije nimalo srećan. On mi je kao brat jer je blizak prijatelj mog bivšeg dečka, Ryana Gooda.” Ashley nije htela da govori zašto je bezazlena parodija toliko povredila Justina, ali očigledno je problem nastao zbog toga što je Jus u tom trenutku prolazi kroz raskid sa Selenom Gomez. I James Franco izvinio se pevaču rekavši kako zaista nije imao loše namere.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. Meni se parodija nije uopste svidela.Ona je jako lepa.Ni Justin ne peva toliko dobro,a i nije dobar kao sto vi Justinovi Fanovi mislite.
    Ali su mu se bar izvinili,sto je Justinu Ok.

  2. Iskreno, paradoja na pesmu “Boyfriend” mi se ne dopada, a još gore je to što su to uradile poznate ličnosti.Mada, drago mi je da su se izvinuli i da su rekli da nisu imali loše namere. :) ♥ ♥

  3. a kako ga ne bi povredilo?0.o msm jos su mu to kao neki prijaelji…bez obzira sto je sala…ali dobro barem su rekli sorry

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.