Start Stars Hot News! Ashley Benson na meti napada zbog ismevanja Amande Bynes

Ashley Benson na meti napada zbog ismevanja Amande Bynes

SHARE

003

Ashley Benson odlučila je da se našali na račun problematične glumice Amande Bynes, ali njen fazon baš i nije našao na pozitivan odziv.

amandabynes_250713

ashleybenson_250713

Amanda je nakon izazivanja požara u svom komšiluku prisilno odvedena u duševnu bolnicu, a Ashley je na svom tivter nalogu objavila fotku na kojoj pravi istu pozu kao njena starija koleginica pre nekoliko meseci, uz komentar: “Ovog popodneva imitiram Amandu Bynes.” Dok su mnogi sve shvatili kao šalu, bilo je i puno negativnih rekacija, pa su fanovi ostavljali poruke kao što su: “Nije lepo smejati se nekom nakon svega kroz šta prolazi” ili “Treba da te je sramota što kinjiš nekog ko je mentalno bolestan.” Misliš li da je Amanda zaslužila ovako nešto nakon što je prethodnih meseci uvredila brojne slavne ličnosti ili je ovo ismevanje neprimereno?

DOPUNA: Ashley Benson u međuvremenu se izvinila zbog svog poteza, naglašavajući kako nije znala u kakvim je problemima Amanda. “Da pojasnim stvari. Nisam znala kakva je njena situacija. Izvinjavam se ako sam nekog uvredila. Volim vas ljudi.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR