Start Stars Hot News! Ashley Benson: “Bila sam nervozna snimajući u bikiniju”

Ashley Benson: “Bila sam nervozna snimajući u bikiniju”

SHARE

Mnogo jedva čekaju da vide Ashley, Selenu Gomez i Vanessu Hudgens u bikinijama u filmu “Spring Breakers”, a ona kaže da joj nije bilo prijatno u kostimu.

null

Ash kaže da pre ove uloge nikad nije snimala sa tako malo odeće na sebi: “Bila sam supernervozna pre nego što sam dobila ulogu i brinula sam zbog toga. Pričala sam sa režiserom a on mi je rekao ‘Nema potrebe da budeš pod stresom. Vi ste studentkinje na koledžu i niko od vas ne treba da ima savršeno telo'”, objasnila je Benson. “Režiser je zaista želeo da izgledamo kao da stalno pijemo i idemo po zabavama, jer je to ono što smo radile, nije želeo da imamo savršena tela.”

null

Ashley kaže da se posle toga osećala mnogo bolje, kao i da je imala podršku svojih koleginica. “Mislim, svaki put kad ste u bikiniju uvek se brinete, jer ljudi komentarišu”, rekla je. “Ono što je bilo sjajno za mene jeste što smo se sve osećale prijatno i niko nije davao komentare ili pokušavao da izgleda vrlo mršavo. Bili smo u fazonu ‘Nije nas briga da li smo savršene, nismo savršene’. Bilo je to lepo.”

OSTAVI KOMENTAR