Start Stars Hot News! ART VISTA i DEXIN FILM ti poklanjaju karte za Buntovnice (Spring Breakers)!

ART VISTA i DEXIN FILM ti poklanjaju karte za Buntovnice (Spring Breakers)!

SHARE

null

Nema više čekanja – željno isčekivani film Selene Gomez, Ashley Benson i Vanesse Hudgens kreće u bioskopima širom Srbije i sveta u četvrtak, a ti sad imaš šansu da ga pogledaš među prvima!

Film “Buntovnice” će se od 21. marta naći na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije. (Beograd: Roda Cineplex, Kolosej, Cineplexx Delta City, Tuckwood, Dom Sindikata, Fontana; Novi Sad: Arena Cineplex; Niš: Viligrad i Kupina; Kragujevac: Cineplexx Kragujevac Plaza)

BUNTOVNICE (Spring Breakers)

Režija i scenario: Harmony Korine
Uloge: James Franco, Selena Gomez, Ashley Benson
US premijera: 21.mart 2013
Start u Srbiji: 21. mart 2013

null

Spring Breakers je priča o četiri seksi devojke sa koledža Fejt, Kendi, Brit i Koti koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema…. Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“ i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“, njihov „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

http://youtu.be/PJiAQUlni7s

ART VISTA i DEXIN FILM u saradnji sa BRAVO poklanjaju ti 3×2 karte za projekciju koja će se održati u četvrtak, 21. marta u 18h i to u bioskopu Roda Cineplex (Banovo Brdo, Požeška 83a). Ukoliko želiš karte, pošalji nam e-mail na bravoportal@gmail.com u subject stavi “Buntovnice” i napiši nam ukratko kako za tebe izgleda idealan prolećni raspust . Ne zaboravi i da nam pošalješ svoje ime, prezime i kontakt telefon! Imena dobitnika objavićemo u četvrtak u 12h a karte se preuzimaju na blagajni bioskopa, 10 minuta pre projekcije filma!

OSTAVI KOMENTAR