Start Stars Hot News! Arnold Schwarzenegger: bio bih bogatiji za 200 miliona da sam ostao glumac

Arnold Schwarzenegger: bio bih bogatiji za 200 miliona da sam ostao glumac

SHARE

Sada već bivši kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger kaže kako je zbog političke karijere ostao siromašniji za oko 200 miliona dolara. Smatra da bi toliko zaradio da se nije bavio politikom već ostao samo glumačka zvezda. No, uopšte ne žali zbog propuštene zarade.

“Nije mi žao, bilo je vredno toga. Puno mi je gore što je moja karijera guvernera naškodila mojoj porodici. Sada na tom području moram puno toga da popravim”, rekao je Arnie dodajući kako su njegova žena Maria i njegova deca nedeljom uveče često plakali jer njega nije bilo kući. Citirao je članove svoje porodice koji su govorili kako mrze njegov posao guvernera, naročito tokom prvih godina, kada je svakog ponedeljka morao da napusti dom u Los Anđelesu i ode u Sakramento, gde bi provodio celu radnu nedelju.

“Svakog puta srce mi se iznova lomilo”, kaže Schwarzenegger, koji je bio guverner od 2003. godine. Sada kad se taj period njegovog života završio, pojavile su se glasine da se filmska zvezda vraća u Holivud, no on te priče uporno poriče. No, to ne znači kako se tu i tamo neće pojaviti u ponekoj gostujućoj ulozi, kao što je to učinio i prošle godine u filmu Sylvestera Stallonea “Plaćenici”.

OSTAVI KOMENTAR