Start Stars Hot News! Armin van Buuren otvara iz Beograda svetsku turneju „A State Of Trance...

Armin van Buuren otvara iz Beograda svetsku turneju „A State Of Trance 550“!

SHARE

Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State Of Trance konačno nastupaju u Srbiji, 3. marta 2012, što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj areni!

Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji.
Prodaja ulaznica počinje u petak, 16.decembra, po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu! Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400.

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.
Arminov A State of Trance (ASOT) je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš).
A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.

Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu: Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

Armin van Bjuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg DJ-a na listi “DJ Mag Top 100”, osvojio je nagradu za “Najbolji Mix radijski šou” na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011. Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: “Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!”

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja, preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija.

Radio TDI emituje A State of Trance od 16. decembra svakog petka, od ponoći do 02.00, a program je obezbedio Insomnia Global SEE.

OSTAVI KOMENTAR