Start Stars Hot News! Ariana Grande: Skoro da sam zaplakala pevajući pesme sa novog albuma!

Ariana Grande: Skoro da sam zaplakala pevajući pesme sa novog albuma!

SHARE

Ariana Grande

Ariana Grande kaže kako su svi najvažniji momenti njenog života zabeleženi na njenom debi albumu “Yours Truly”, zbog čega je vrlo emotivna.

Ariana Grande

Mlada pevačica i glumica kaže kako joj je velika želja da njeni fanovi znaju kao Arianu Grande a ne kao Cat Valentine, lika iz serije “Victorious”. “Ljudi su me prvo upoznali kao glumicu, ali moja mama kaže da sam pevačica kojoj je gluma dodatni posao. Fanovi će sad upoznati Arianu, malu brinetu sa Floride koja muziku voli više nego bilo šta na svetu”, rekla je ona u razgovoru za MTV.

Ariana Grande

“To je za mene vrlo uzbudljivo. Pevam o momcima, o ljubavi i romansi. Beznadežno sam romantična. Najvažnije godine mog života su zabeležen na ovom albumu kao i najvažnija iskustva kad je reč o vezama”, dodala je. “Toliko toga se setim dok preslušavam pesme. Jedva čekam da to i fanovi čuju. Noćas sam skoro zaplakala pevajući pesmu ‘Honeymoon Avenue’ jer je ona tako posebna za mene. Direktno me pogađa. Ona govori o tome da znate kako ste na kraju veze želite da sve počne ispočetka.”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR