Start Stars Hot News! Ariana Grande poručuje nakon poljupca sa Justinom: Belieberi, iskulirajte!

Ariana Grande poručuje nakon poljupca sa Justinom: Belieberi, iskulirajte!

SHARE

justin ariana

Da prijateljstvo sa Justinom Bieberom ne mora uvek da bude dobra stvar pokazuje slučaj Ariane Grande, koja se našla na udaru pevačevih obožavatelja pošto je objavila fotografiju na Twitteru na kojoj ju je on poljubio u obraz.

Sa milionima odanih fanova širom sveta, nije veliko iznenađenje što Belieberi nisu bili presrećni kada su videli svog idola kako ljubi Arianu, ali im je ona poručila da iskuliraju, jer su njih dvoje samo dobri prijatelji. Dvadesetogodišnja zvezda na fotografiji zauzela je pozu koja je mnoge podsetila na Biebsovu bivšu, Selenu Gomez, pa je to dodatno izazvalo ljubomoru kod fanova.
Ipak, Ariana se oglasila putem Twittera insistirajući da se između njih ništa ne dešava. “Devojke mogu da budu prijateljice sa momcima. Ja sam dama. Iskulirajte”, napisala je ona.
Ariana se nedavno pridružila Justinu na njegovoj “Believe” svetskoj turneji i sudeći prema reakcijama, sjajno se snašla. Ona će svoj debitantski album naslovljen “Yours Truly” objaviti u septembru. Belieberi ne bi trebalo da brinu pošto je Ariana trenutno u vezi sa Jaiem Brooksom, ali je Justin uspeo da osvoji srce njene bake, koja se takođe slikala sa pevačem. “Baka je upoznala svoju ljubav. Baka i deka sa Justinom Bieberom”, napisala je pevačica uz fotografiju, dok je Justin poručio da joj je baka preslatka.

justin

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR