564
Ariana Grande o početku veze sa Nathanom Sykesom: Cele noći smo...

Ariana Grande o početku veze sa Nathanom Sykesom: Cele noći smo se samo gledali!

564
SHARE

KIIS FM's Wango Tango 2013

Ariana Grande kaže kako je trebalo dosta vremena pre nego što su se stvari između nje i njenog dečka Nathana Sykesa ozbiljno zagrejale.

Mlada pevačica kaže kako je odavno primetila Nathana, ali da je jako dugo skupljala hrabrost da mu otkrije svoja osećanja. “Videla sam ga u martu na crvenom tepihu, i te cele noći samo smo se gledali. Pomislila sam kako je jako sladak. Tad se naravno ništa nije desilo, ali je onda na red došao duet”, priseća se ona.

"The Mortal Instruments: City Of Bones" - Los Angeles Premiere

Prilika da se njih dvoje bolje upoznaju pojavila se kasnije, kad su odlučili da snime duetsku pesmu “Almost Is Never Enough”, a Ariana je tad skupila hrabrost da mu kaže kako joj se on sviđa. “Mi se nismo ni upoznali do pred snimanje spota”, kaže pevačica. “Bio je to baš zabavan dan – on je bio baš drag i sladak. Počeli smo priču i onda je sve krenulo. Ne, u stvari, nismo pričali dok se ponovo nismo sreli na turneji Justina Biebera u avgustu”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

11 KOMENTARA

  1. Ako pratite desavanja na tviteru,znacete da je Jai objavio na tvitlongeru kako ga je Ariana prevarila (ne izmisljam,ako mi ne verujete sami pogledajte na njegovom profilu)  http://www.twitlonger.com/show/n_1rpg0d4 evo ustvari da vam olaksam.Jai-ju je srce slomljeno,i da budem iskrena posle ovoga sam dobila veliko postovanje prema njemu,veoma mi je drago da vidim kako snazno podnosi sve ovo.#DirectionsAreSupportingJai :)

  2. Alaaaaaaaaa ja nmg vjv ako je on sladak njoj pa sta je bio onda Jei savrsenstvo koje nikad u zivotu nece vratit da iskreno taj je lik tako dvratan ima usi ko onaj slonic dambo ono iskreno tako je odvratan nikad nece shvatit da je izgubila nesto najbolje ariana ubi se jai je jai neces ga nac u tome liku

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.