Start Stars Hot News! Ariana Grande: Nisam varala bivšeg dečka, moji fanovi me znaju!

Ariana Grande: Nisam varala bivšeg dečka, moji fanovi me znaju!

SHARE

Nikki Reed, Kellan Lutz and Ashley Greene at The The Twilight Saga: Breaking Dawn-2

Jai Brooks, bivši momak Ariane Grande, nastavio je da u javnost iznosi “prljav veš”, navodeći kako ga je Ariana varala sa pevačem The Wanteda, Nathanom Sykesom.

Brook je tako na svom tviteru napisao:”Da, varala me je. Da, to je odvratno. Da, ostavila me je zbog drugog muškarca. Svakog dana me podsećaju na to. Bilo mi je teško, ali spreman sam da krenem dalje. Nathan je možda super osoba, ali uradio nešto što je pogrešno. Nije poštovao moju vezu, zbog njega ne mogu da spavam noću. Nathane, kad držiš njenu ruku, bolje je da to činiš čvrsto, jer je ona moj svet. Želim vam sreću i dobar život, i nadam se da će sve biti kako treba.”

Nathan Sykes Arriving At The Mondrian Hotel

Ariana je sa druge strane bila jako razočarana ovim rečima: “Probudila sam se jutros u potpunom šoku…Mislim kako ipak ne bih trebala biti iznenađena…Rekao si mi da ako ti se ne vratim, učinićeš da izgledam loše pred očima celog sveta…Ne bojim se više ni tebe ni tvojih laži. Biću dama sa stilom i dostojanstvom, kako me je mama učila. Moji fanovi znaju kakva sam. Konačno sam srećna. Reči me više ne mogu povrediti.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR