1801
Ariana Grande: Nisam u vezi sa Nathanom Sykesom!

Ariana Grande: Nisam u vezi sa Nathanom Sykesom!

1801
SHARE

nathan

Već neko vreme šuška se o tome da su Ariana Grande i Nathan Sykes u vezi, ali slavna pevačica sada je odlučila da se oglasi povodom ovih navoda.

Dok je Nathan u svojoj jučerašnjoj izjavi vešto izbegao da pruži konkretan odgovor na pitanje šta se dešava između njega i Ariane, ona je sada odlučno demantovala da između njih ima nešto više od prijateljstva. “Ne, ne, mi nismo u vezi”, rekla je pevačica za Access Hollywood.
Ipak, to ne znači da se Ariani ne dopada pevač grupe The Wanted, pošto je o njemu imala da kaže samo najlepše. “On je tako slada. Sjajan je. Moram da kažem da je on jedan od najtalentovanijih pevača koje sam čula u životu.”

ariana g

Pevačica je prokomentarisala i kontroverznu Miley Cyrus, koja u poslednje vreme ne prestaje da šokira javnost, i njen novi spot za pesmu “Wrecking Ball”: “Izgleda mi kao da se sjajno zabavlja, a njena muzika je iznad svakog nivoa. Volim pesmu ‘Wrecking Ball'”, pohvalila je Ariana koleginicu.

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Eeee dušee! <3 Iskreno, Ariana je slatka, ali ja je i ne volim nešto, antipatična mi je iz nekog ne poznatog razloga. Ali ne mogu reći da nije lijepa ♥ Šteta, mislim da bi baš bili lijep par, pošto je i Nathan fin i ne uvlači se u probleme :) <3

  2. kada cete shvatiti da je on SAMNOM u vezi?? hahahha,moze on naci bolje,mada je njena slatkoca nemoguce neodoljiva!!! :)nzm ni sama sta sam rekla :) hhhaaaa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.