948
Ariana Grande: Ne znam kako momci mogu da podnesu bradu!

Ariana Grande: Ne znam kako momci mogu da podnesu bradu!

948
SHARE

Ariana Grande Blows Kisses To Fans From The Window Of The Amstel Hotel

Ariana Grande, koja je trenutno u vezi sa Nathanom Sykesom iz The Wanteda, poznata je po svom ženstvenom i nežnom izgledu, ali kada je potrebno spremna je i da se transformiše u nešto drugačije.

Dvadesetogodišnja pevačica je za potrebe snimanja serije “Sam & Cat” morala da nosi bradu, a pošto joj to nimalo nije prijalo, požalila se svojim fanovima putem Tvitera. “Ceo dan nosim lažnu bradu na snimanju… Toliko me svrbi da poželim da poderem kožu. Momci, ne znam kako vi to uspevate”, zapitala se Ariana.
Pored glumačkog uspeha njene nove serije, Ariana niže pobede i svojim albumom “Yours Truly”, koji se našao na prvom mestu Billbordove liste.

Autor: Life Content
Foto: FAME

8 KOMENTARA

  1. STA JOJ NIJE JASNO NEKO PODNOSI NEKO NE PODNOSI KAKO KO VOLI OD MOMAKA ALI NIJE PRIJATNO DA TE SVRBI LAZNA BRADA I TO CEO DAN…….

  2. Ona je pohvalila sve živo zvezde,samo da bi postala poznata.
    Lupajte minuse sad, ali jednostavno,ona glumi da je prefina da bi je i svi ostali podržavali. Nema šta; ona je slatka,lepa,ima lep stil oblačenja:-) Ali nekako, koristi tu slatku facu da pridobije sve.

  3. Meni je to prelepo.Moj decko ponekad zaboravi da se obrije a sa njegovim zelenim ocima i preslatkom bradicom,meni je jos savrseniji. Bez pitanja o 1D na postu za TW molim..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.