Start Stars Hot News! Ariana Grande ne ide stopama Miley Cyrus: Ja sam ponosna na svoje...

Ariana Grande ne ide stopama Miley Cyrus: Ja sam ponosna na svoje uloge u dečjim serijama!

SHARE

Ariana Grande

Za razliku od Miley Cyrus koja po svaku cenu pokušava da izbriše iz svoje karijere Hannah Montana, Ariana Grande u svom novom intervjuu ponela se daleko zrelije, rekavši kako nema razloga da se stidi svojih uloga.

Ona ističe kako nema nameru da se otarasi svog imidža zvezde Nickelodeon kanala i da je vrlo ponosna na svoj rad. “Ne pokušavam da pobegnem od toga”, objašnjava ona. “To je i dalje važan deo mog života. I dalje snimam ‘Sam and Cat’ i Cat je i dalje vrlo važna za mene i ima posebno mesto u mom srcu.” Dok neke bivše dečje zvezde menjaju svoj imidž kako bi privukle stariju publiku, Ariana misli kako se ne možemo menjati na silu, već da se sve dešava prirodno, tokom vremena.

Nikki Reed, Kellan Lutz and Ashley Greene at The The Twilight Saga: Breaking Dawn-2

“Kad je reč o tom prelazu, ne mislim da ću ikad uraditi nešto samo kako bih pokazala da sam odrasla. Mislim kako moja muzika treba da bude odvojena od mog lika na televiziji. Ja želim da budem i Cat i Ariana. Uspela sam to da razdvojim, pa šta god da se desi, desiće se. Ja odrastam, ali ne dešava mi se ništa ludo”, priznaje ona. “Nadam se da će i ostati tako!”

Autor: Life Content
FOTO: FAME, TANJUG

OSTAVI KOMENTAR