536
Ariana Grande ne ide stopama Miley Cyrus: Ja sam ponosna na svoje...

Ariana Grande ne ide stopama Miley Cyrus: Ja sam ponosna na svoje uloge u dečjim serijama!

536
SHARE

Ariana Grande

Za razliku od Miley Cyrus koja po svaku cenu pokušava da izbriše iz svoje karijere Hannah Montana, Ariana Grande u svom novom intervjuu ponela se daleko zrelije, rekavši kako nema razloga da se stidi svojih uloga.

Ona ističe kako nema nameru da se otarasi svog imidža zvezde Nickelodeon kanala i da je vrlo ponosna na svoj rad. “Ne pokušavam da pobegnem od toga”, objašnjava ona. “To je i dalje važan deo mog života. I dalje snimam ‘Sam and Cat’ i Cat je i dalje vrlo važna za mene i ima posebno mesto u mom srcu.” Dok neke bivše dečje zvezde menjaju svoj imidž kako bi privukle stariju publiku, Ariana misli kako se ne možemo menjati na silu, već da se sve dešava prirodno, tokom vremena.

Nikki Reed, Kellan Lutz and Ashley Greene at The The Twilight Saga: Breaking Dawn-2

“Kad je reč o tom prelazu, ne mislim da ću ikad uraditi nešto samo kako bih pokazala da sam odrasla. Mislim kako moja muzika treba da bude odvojena od mog lika na televiziji. Ja želim da budem i Cat i Ariana. Uspela sam to da razdvojim, pa šta god da se desi, desiće se. Ja odrastam, ali ne dešava mi se ništa ludo”, priznaje ona. “Nadam se da će i ostati tako!”

Autor: Life Content
FOTO: FAME, TANJUG

11 KOMENTARA

  1. Normalna devojka.Ne trudi se da bude ono sto nije i da se pretvara.Ne zeli da se gubi i blamira pred celim svetom jer je to ne bi cinilo zrelom nego bas suprotno nezrelom i glupom.Svaka cast i neka samo ostane takva i nadam se da je Holivud nece iskvariti.

  2. Pametna cura, treba da su Bogu zahvalni tim dječijim serijama. A druga je priča što je Miley razmažena i nevaspitana.

  3. ona i zendaya su jedine mlade zvezde koje su ostale normalne, nemoj te odmah napadati miley i govoriti kako je ona jednina, npr. selena nije nista bolja, ona hoce da se isto otarasi disneya i kaze kako joj ne bi bio problem da se skine gola u filmu, a svi znamo da bi taj film gledala i mala deca zbog nje, onda peva pesme dodji i uzmi pred veoma mladom publikom…

  4. Pa kad je pametna,normalna,slatka,vaspitana,NE razmazena itd. ona je MNOGO zahvalnija svemu nego MRS,neka tako i ostane,a Miley je imala svoju priliku … Nije da slusam Arianinu muziku,ali gledam Victorius na Nickleodion/u. Jako je slatka sa tom jarko crvenom kosom ^.^

  5. Mini Mariah! Ima savršen glas, savršen izgled, a kako se pokazalo… priglupa Cat je zapravo veoma pametna Ariana!

  6. @Lenaa nemoj da s****, selena ne pokusva da se otarasi diznija, da pokusava da li bi ove godine snimila film wizards return alex vs alex na DIZNIJU?!?!?!??!!?!?!?!?!?!? nemoj molim te da se kurcis kad ni ne znas mnogo o njoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.