1844
Ariana Grande: Hejteri bi me zavoleli kad bi me upoznali!

Ariana Grande: Hejteri bi me zavoleli kad bi me upoznali!

1844
SHARE

The 2013 Style Awards

Ariana Grande kaže kako jako teško podnosi glasine da je varala svog bivšeg dečka, ali da je sigurna kako nije uradila ništa loše.

“Ume da zaboli kad čitate takve stvari o sebi, ali na kraju, najbitnije je da stanete u sopstvenu odbranu jer znate šta je prava istina. Osećam da kad bih imala priliku da pričam sa svakim od hejtera oni bi pomislili ‘Oh, pa ona je prilično kul.’ Nažalost, nemam tu priliku pa nekad jednostavno moram da se isključim i obrišem tviter aplikaciju”, kaže Ariana za EntertainmentWise.

The 2013 Style Awards

Ona kaže kako je zajedno sa Nathanom donela odluku da bi najbolje bilo kad bi fanovima sami priznali da su u vezi, umesto da nagađaju jesu li pisanja tabloida istinita ili ne. “Osećali smo kako je najbolje da im sve odmah kažemo umesto da stvari saznaju iz nekih čudnih izvora”, objasnila je Ariana.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. Kaze za sebe da je kul.Eto jedne stvari zbog koje mi nimalo nije simpaticna – stalno stavlja sebe u prvi plan,cak i ono kad se slikala sa bieberom iz cista mira djevojka je rekla za sebe da je dama i rekla ljudima koji joj nista nisu ni rekli “da iskuliraju”.Dalje,nije varala decka? Ma jok,jedan dan prica kako obozava svog decka i kako su ona i nathan samo prijatelji,a bukvalno jedan  dan posle,izjavi da su oni par.ne vjerujem da se zaljubila u njega za jedan dan.mala je antipaticna

  2. Meni ona nikako nije simpaticna i slazem se sa Single Lady,jednostavno je ne volim. Ponasa se kao neka godpodja i moraju svi da je vole,to jednostavno nije kul.

  3. Ona nije rekla da moraju svi da je vole Srce_Na_Teren.. Zamisli kako bi ti pred svojim drugaricama koje te ne vole,da li bi ti govorila nesto ruzno o sebi? Naravno da ne bi.. Mozda ona o sebi tako ne misli,ali ona ne moze da ovori svasta o sebi pred hejterima… Daj molim te… On samo postuje sebe! 

  4. Ona nije rekla da moraju svi da je vole Srce_Na_Teren.. Zamisli kako bi ti pred svojim drugaricama koje te ne vole,da li bi ti govorila nesto ruzno o sebi? Naravno da ne bi.. Mozda ona o sebi tako ne misli,ali ona ne moze da ovori svasta o sebi pred hejterima… Daj molim te… Ona samo postuje sebe! U tome nema niceg loseg koliko ja vidim.. A vi malo sagledajte stvari i razmilsite prije nego pisete svasta za nekog! Hvala. :) xx

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.