681
Ariana Grande fascinirana Justinom Bieberom: On je zadivljujuć i neverovatan!

Ariana Grande fascinirana Justinom Bieberom: On je zadivljujuć i neverovatan!

681
SHARE

The 2013 Style Awards

Ariana Grande već je velika zvezda ali kaže da je postala još cenjenija nakon što je Justin Bieber rekao lepe stvari o njenoj muzici.

Ariana je objavila album “Truly Yours” koji je već na prvim mestima iTunes lista u više zemalja, ali zna da deo zasluga za to pripada Biebsu. “Justin je najslavniji kontakt kog imam na svom telefonu”, kaže Ariana za časopis M. “Bilo je tako kul kad mi je poslao poruku. Prvo nisam ni verovala da je to on. Napisao mi je ‘Šta ima slatkišu?’ a ja sam ispustila fon i pomislila ‘Ne, to se nije desilo!'”

0609agrande2

Ona kaže da se Justinu svidela njena obrada pesme “Die in Your Arms” i da ju je javno pohvalio zbog toga. “Obradila sam tu pesmu a Justin je tvitovao link i rekao kako mu se to dopada. Meni to neverovatno znači”, priča Ariana. “Činjenica da je to uradio znači da on misli kako ja zaslužujem poštovanje kao pevačica. Volela bih da radim s njim jednog dana, mislim da je zadivljujuć i neverovatan.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

18 KOMENTARA

  1. Nisam nikakav hejter i ne bi mi smetla da je Jus sa njom,ali je zbog nekog razloga toliko ne volim,ne znam sto

  2. Jao, volim Arianu, ima preprepredobar glas, dobra je glumica, prelijepa je… :D #Jariana baš bih voljela da budu zajedno. ;)

  3. Ona ima stvarno lijep i dobar glas,treba da bude postovana pjevacica to sigurno ali mi je njeno ponasanje jedna velika prekrizena nula.

  4. Apsolutno nemate razloga da je mrzite.:-) Znam da ste Belieberi,i kao i Selenu sto ste mrzeli isto,ali devojka nije rekla da joj je on decko,nego ga je pohvalila,i to znaci da ima isto misljenje kao vi,da je on NEVEROVATAN.:-) 
    Ari je najlepsaa,ima jako dobar glas,bolji od skoro svih pevaca danasnjce,stvarno.:-D<3

  5. Ja stvarno ne razumem cemu se toliko tripujete?Ljubomorni ste na svaku devojku koja je sa Justinom,pa brate nece sigurno s vama da bude! -_-‘ Iskulirajte,aman,vise. 

  6. Ma Ariani niko ne moze nista!! Ona je super i komentari hejtera svakako je ne mogu sputati na njenom putu do slave :P Ariana, ja te obozavam <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.