5452
Ariana Grande: Bila sam nesrećna na snimanju serije “Victorious”

Ariana Grande: Bila sam nesrećna na snimanju serije “Victorious”

5452
SHARE

A Grande 06252013 1

Zahvaljujući Disney seriji “Victorious”, Ariana Grande polako gradi svoju karijeru, a sada se pojavila i na naslovnici avgustovskog izdanja magazina “Seventeen”.

Ariana je u intervjuu otkrila mnogo detalja o svom životu sa kojima ranije nismo bili upoznati, pa je ispričala da je bila nesrećna na snimanju popularne serije. “Radila sam sa nekim ko mi je rekao da mu se ne dopadam. Ali iz nekog razloga, osećala sam da mi je potrebna njena naklonost. Tako da sam počela da menjam sama sebe da bih joj se dopala. Zbog toga sam prestala da budem društvena i prijateljski nastrojena osoba osoba. Bila sam tako nesrećna.”

A Grande 06252013 2

Ariana objašnjava da ne žuri sa izdavanjem svog albuma: “Ja sam veliki perfekcionista. Pokušavam da ispoljim ženu sa velikim samopouzdanjem, kao Alicia Keys, Mariah Carey i Beyonce, jer sam shvatila da ako nešto želiš, moraš da se potrudiš da to i ostvariš, kao što to one rade.”

A Grande 06252013 4

O svojoj vezi na daljinu sa Jaiom ona kaže: “Ljubav je stvarno strašna stvar jer nikada ne znaš šta će se desiti. To je jedna od najlepših stvari na svetu, ali je i jedna od najstrašnijih. Ljubav vredi straha jer uz nju imate više znanja, iskustva, učite od drugih ljudi i stvarate uspomene.”

A Grande 06252013 3

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Nisam znala da je Victorious Disney serija…
    Svejedno-ovo je jedan dobar primer da se ne trebas ni zbog koga menjati! I dobro je rekla o ljubavi!

  2. Victorious je Nickelodeon serija…Ariana je prelijepa <3

    Ako je ovo sto je rekla istina, Victoria Justice me je onda razocarala. Zaista sam mislila da su super prijateljice i onda ispade da se ne podnose :(

  3. O Boze jel ovdje iko prati njen tumblr? Rekla je da su je novinari pogresno shvatili i da nije uopste bilo tako, i da je to uradio neko dok je bila Broadwayu. 

  4. victorius nije na disney kanalu nego na nickeldeonu ja tu seriju uvek pratim cat-ariana grande mi je najdraza a i tori-victoria nije losa

  5. Trebaju nam 3 nova admina! https://www.facebook.com/pages/Beyonc%C3%A9-Knowles-The-MrsCarter-Show-World-Tour/219563744774119 molim vas pogledaje stranicu i posaljite mi poruku na ovaj profil! https://www.facebook.com/marija.milenkovic.754 :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.