Start Stars Hot News! Apsolutni rekorder: Adam Sandler osvojio svih 10 zlatnih malina!

Apsolutni rekorder: Adam Sandler osvojio svih 10 zlatnih malina!

SHARE

Na dodeli nagrada za najgore filmsko ostvarenje prošle godine održanoj u nedelju u Los Anđelesu “trijumfovao” je Adam Sandler koji je s filmom “Jack i Jill: Ludi blizanci” osvojio priznanja u svim mogućim kategorijama.

null

Uz nagradu za najgori film, Sandler je ujedinio titule najgoreg glumca i najgore glumice za ulogu porodičnog čoveka kojem velike probleme stvara zahtevna i pasivno agresivna sestra blizanka. Sandler je svemu dodao Zlatne maline za najgoru glumačku postavu, najgori glumački par i najgori scenario, budući da je učestvovao u pisanju istog. Al Pacino je proglašen najgorim sporednim glumcem za ulogu samoga sebe, dok je najgorom glumicom proglašen David Spade koji je poput Sandlera glumio žensku osobu.

“Jack i Jill: Ludi blizanci” prvi je film u 32 godine dugoj tradiciji dodele Zlatne maline koji je proglašen pobednikom u svim mogućim kategorijama. Dodela Zlatnih malina obično se održava veče pre dodele Oskara, ali organizatori su se ove godine odlučili za napuštanje Holivuda u doba dodele važnih nagrada i održavanje ovogodišnje svečanosti na dan kada ceo svet zbija šale na račun drugih.

OSTAVI KOMENTAR