Start Stars Hot News! Apokalipsa u Holivudu (This Is The End) od petka u bioskopima!

Apokalipsa u Holivudu (This Is The End) od petka u bioskopima!

SHARE

1170481 - This Is The End

Komedija “Apokalipsa u Holivudu” prati avanturu šest prijatelja zatečenih u kući, posle serije veoma čudnih događaja koji ukazuju na kataklizmu i nestanak svega postojećeg. Njih šestorica, sve mladi, poznati i uspešni holivudski glumci (koji u filmu tumače sami sebe) sakrivaju se u jednu kuću, u nadi da će se tako spasiti i preživeti razaranje planete.

ThisIsTheEnd_plakat - Smanjeno

Kako se događaji van kuće raspliću, a zalihe hrane i vode nestaju, rađa se pretnja da će se prijateljstvo takođe razoriti. Na kraju, bivaju primorani da napuste kuću i suoče se sa svojom sudbinom.

Režija: Evan Goldberg, Set Rogen
Uloge: Set Rogen, Ema Votson, Džejms Franko, Džona Hil
Start: 10. oktobar
Žanr: Komedija

Seth Rogen;Jay Baruchel;Jonah Hill

„Šta ako biste se zatekli u kući, sa prijateljima, a napolju se ceo svet raspada?“ Na to pitanje odgovor je dao reditelj, koscenarista i jedan od glavnih glumaca u filmu Apokalipsa u Holivudu, Set Rogen. „Za nas je to bilo vrlo intrigantno. Snimili smo više filmova o dva, tri ortaka, ali šta se dešava kada ih je više, cela grupa? Kako će oni reagovati, pojedinačno i kao grupa i kako će se njihovi odnosi razvijati?“ Onda su se Rogen i Goldberg sastali i rešili da se upuste u zajednički projekat. Napisali su scenario i zajedno režirali divlju, urnebesnu komediju o smaku sveta i šest prijatelja i svim ludilima koja se javljaju dok oni bivaju prisiljeni da neko vreme provedu u jednoj kući. U svetu izvan te kuće, sve se raspada.

1170481 - This Is The End

„Ovaj film suštinski govori o prijateljstvu i tome kako funkcioniše grupa i kako se razvijaju odnosi u vrlo napetim situacijama. Ali i o tome, kako ljudi sazrevaju kao i kako se vaše detinjaste navike uklapaju u sadašnji, život odraslog čoveka“, izjavio je Rogen.

OSTAVI KOMENTAR