Start Stars Hot News! Anthony Kiedis iz RHCP plakao gledajući film Justina Biebera

Anthony Kiedis iz RHCP plakao gledajući film Justina Biebera

SHARE

Pevač grupe Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, koji trenutno sa svojom grupom radi na novom albumu, izjavio je kako su mu oči bile pune suza nakon što je pogledao dokumentarac mladog 17-godišnjeg pevača Justina Biebera.

Naime, Anthony je film “Never Say Never” gledao tokom jednog leta avionom, a navodno nije jedini izašao iz aviona u Los Anđelesu jecajući u suzama, istu reakciju je imao i producent Rick Sobin. Ono što ih je nagnalo na suze, navodno su bili tužni i neutešni fanovi Biebera koji nisu uspeli da kupe ulaznice.

“Sedeo sam u avionu nedavno s Rickom Rubinom pa smo gledali film Justina Biebera, dva puta sam plakao tokom filma i želim da ceo svet to zna! Imali su tu `pekmezastu` akciju gde su delili besplatne ulaznice 16-godišnjim devojčicama. Nije bitna sladunjavost, bitna je ta reakcije dece. Kad sam video kako te devojčice plaču u delirijumu, izgubio sam se. To sam rekao i Ricku kasnije, a on mi je odgovorio: `Ja sam takođe plakao tokom te scene u filmu`. Eto vidite”, ispričao je Anthony.

OSTAVI KOMENTAR