Start Stars Hot News! Angie tera Brada na zatezanje lica?

Angie tera Brada na zatezanje lica?

SHARE

Angelina Jolie očito odlučuje baš o svemu u svojoj vezi s Bradom Pittom pa tako čak i o njegovom izgledu. Tako lepa Angie navodno tera Brada na plastičnu operaciju zatezanja lica jer joj više nije toliko privlačan kao na početku veze, već joj se čini kako gubi svoj dobar izgled, po kojem je uvek bio poznat.

“Angie je rekla Bradu da izgleda užasno te da mora učiniti nešto po tom pitanju ako želi da ga ona ponovo smatra privlačnim. Istina je da Brad u poslednje vreme izgleda samo kao bleda senka samoga sebe. Koža mu je u katastrofalnom stanju pa je pustio ovu smešnu bradu da to pokuša prikriti”, otkriva jedan izvor National Enquireru.

“Kad su se počeli pojavljivati problemi, Angie je prvo pokušala imati puno razumevanja, nije želela ništa govoriti jer se bojala da će ga povrediti. No, kako su meseci prolazili, počela se žaliti prijateljima kako joj je Brad sve manje privlačan. Tako je odlučila reći mu da više jednostavno nije onaj zgodni muškarac u kojeg se zaljubila. Brad je bio zaprepašten, no onda se smirio i odlučio napraviti nešto da popravi izgled, jer voli Angie i uopšte mu se ne sviđa ideja da joj nije fizički privlačan”, dodaje izvor. Nije poznato da li se Brad odlučio na takav radikalan potez kao što je zatezanje lica ili će se samo rešiti brade i posetiti kozmetičarku.

OSTAVI KOMENTAR