Start Stars Hot News! Angelina Jolie zapretila Jennifer Aniston da se kloni njene dece?

Angelina Jolie zapretila Jennifer Aniston da se kloni njene dece?

SHARE

Čini se kako se “rat” između Angeline Jolie i Jennifer Aniston još uvek nije stišao, barem ako je verovati američkom tabloidu National Enquireru, koji je objavio priču o još jednom sukobu bivše i sadašnje nevenčane supruge Brada Pitta. Naime, kako pišu Ameri, besna Angelina zapretila je Jennifer da se kloni njene dece te da im ne glumi drugu majku jer će u protivnom svom suprugu zabraniti ikakav kontakt s njom.

Takođe, kako piše tabloid, Brad i Jennifer redovito se druže, što ne smeta Angelini sve dok njen nevenčani suprug sa sobom ne vodi jedno od njihovih šestero dece. “Angelina ne želi da njena deca krivo shvate druženje njihovog oca s drugom ženom. Brad joj je već nekoliko puta objasnio da s bivšom suprugom ima prijateljski odnos i ona je to bez problema prihvatila”, rekao je neimenovani izvor za National Enquirer.

Celu priču još uvek nisu komentirali glavni akteri, Brad, Angelina i Jennifer, a sudeći prema prijašnjim sličnim informacijama koje su o njima pisali mediji, čini se da ni ovaj put neće reagirati i istupati u javnost već će pravdu potražiti na sudu.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR