1186
Angelina Jolie vodi svoju decu na igranje kod Gwen Stefani

Angelina Jolie vodi svoju decu na igranje kod Gwen Stefani

1186
SHARE

Angelina Jolie odvela je svoju decu kod Gwen Stefani kako bi se igrali s njenom decom. U susedstvu je nastao pravi nemir kada je Angie stigla sa svojim klincima.

Gwen i Angelina postale su prijateljice pre pet godina, kada su rodile s danom razlike, a njihovo prijateljstvo traje još uvek.

U ponedeljak popodne glumica je svojih četvoro dece povela kod Gwen da se igraju s njena dva sina. Zahara i Shiloh i Vivienne i Knox uživali su u druženju s Kingstonom i Zumom. Inače, mali Kingston rođen je dan pre svoje prijateljice Shiloh. Paparaci su se okupili ispred Gwenine kuće u Londonu i čekali da Angelina izađe. Nakon nekoliko sati glumica je izašla s velikim osmehom na licu, a otpratila ih je domaćica Gwen.

5 KOMENTARA

  1. Sta je sa ovim malim sto ide prvi,ispred Angeline?Sav je crven u licu,mozda je dobio batine. :O  Na prvoj slici sva deca osim male crnkinje izgledaju kao da su upravo izasli iz ludnice,mada kakva im je mama,ne cudi me.

  2. Ni ja previse ne gotivim Angelinu, ali sto se tice djece- djeca su posvojena (vecina) i bog sam zna sta su sve prezivljavali, a onaj osoba sto je crvena u licu (nzm je li musko ili zensko) moozda je neka alergija, ne morate odma da idete na nasilje, ali opet.. ko ce znati! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.