139
Angelina Jolie uverena da je Jennifer Aniston želi uništiti

Angelina Jolie uverena da je Jennifer Aniston želi uništiti

139
SHARE

Angelina Jolie smatra kako je bivša supruga njenog dragog Brada Pitta, Jennifer Aniston, želi uništiti i kako se trudi okrenuti ljude protiv nje. Jolie je uverena kako je Aniston uokolo opisuje kao “vešticu”.

“Strašno je to što se događa Angie i ne zna čime je to zaslužila. Sve što čini u životu je da se trudi pomoći drugima”, naveo je za britanski Now magazine jedan od prijatelja slavne glumice osvrćući se na glasine o tome da se Brad i Angelina rastaju: “Za nju nema sumnje da Jen stoji iza toga. Očigledno nikad nije oprostila Angie što joj je preotela Brada. Ne šalim se, rukavica je bačena. Ta žena je neprestano zlobna otkad je Angie sa Bradom. No, Angelina to više neće trpeti – uzvratiće joj udarce”.

“Angelina se pretvara u Jennifer”
Angelina Jolie navodno poslednjih nedelja prima e-mail poruke pune mržnje. Zbog pretećih je poruka udvostručila osiguranje svog doma u Los Angelesu i broj čuvara koji je prate na putovanjima. “Živi u strahu. Posve je jasno ko je okrenuo fanove protiv nje. Jen je proteklih pet godina mudro vodila PR kampanju, iako ovime ne sugerišemo da ona lično stoji iza pretećih mailova. Angelina je pokušala to ignorisati, ali paljba ne prestaje. Čini se kako su neki spremni na sve kako bi je maknuli sa svog puta”, naveo je isti izvor.

“Angelina oseća kako se pretvara u Jen. Odjednom je ona ta koja je dosadna ženica, koja se trudi dominirati Bradom, koja uništava njegov život. Nekad je bila zabavna, zavodnica kojoj ni jedan muškarac nije mogao odoleti. Ali zato što je Brad takav kakav jest, morala je preuzeti ulogu zrele partnerke. Ne može ni sama verovati u što se pretvorila”, dodao je.

6 KOMENTARA

  1. joj de molim vas.. jennifer pokusava nesto.. ne provaljujte se… to sto angelina usvaja 100 dece godisnje ne znaci da je ona svetica i da se samo njoj radi iz ledja.. pa ona je otela breda jennifer a ne jenn njoj a koliko znam Bog je zabranio varanje pa ko je sad tu svetica.. a ovaj bravo vise ne zna sta da pise pa izmislja.. ae neka navede koji prijatelj je to izjavio.. svaki put kada citiraju navedu bliski prijatelj,poznanik.. itd… SMESNO!

  2. ja vise volim jenny….mnogo vise…jbt angelina joj je preotela muza a sad kao glumi zrtvu i pokusava da ponizi jen u ocima javnosti….o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.