Start Stars Hot News! Angelina Jolie usvaja siroče iz Haitija?

Angelina Jolie usvaja siroče iz Haitija?

SHARE

Angelina Jolie sprema se da usvoji još jedno dete. Siroče iz zemljotresom razrušenog Haitija bi trebalo biti sedmo dete u porodici Jolie-Pitt. Podsetimo, Angelina i Brad Pitt imaju troje biološke dece i troje usvojene deceosmogodišnjeg Maddoxa usvojenog iz Kambodže, petogodišnju Zaharu usvojenu iz Etiopije te šestogodišnjeg Paxa posvojenog iz Vijetnama.

Jolie je ambasadorka dobre volje UN-a i Unicefa, a ovih je dana posetila Haiti kako bi pomogla najmlađim žrtvama. “Nije krila da planira još jedno usvojenje. Deci Haitija potrebna je pomoć. Ovo je savršena prilika”, rekao je tabloidima jedan od svedoka Angelinine posete Haitiju.

Brad Pitt i Angelina Jolie ovih su dana službeno demantovali glasine o tome da se rastaju, a svima onima koji će tvrditi suprotno, najavili su tužbe zbog širenja laži. Novo usvajenje bi trebalo potvrditi kako je s Brangelinom sve u najboljem redu. Nedavno je Angelina Jolie otkrila kako nije želela da zatrudni sve dok nije upoznala Brada Pitta: “Oduvek sam želela usvajati, ali nikad nisam imala želju za biološkim majčinstvom”.

OSTAVI KOMENTAR