Start Stars Hot News! Angelina Jolie spavala s Ralphom Fiennesom i Mickom Jaggerom

Angelina Jolie spavala s Ralphom Fiennesom i Mickom Jaggerom

SHARE

Ian Halperin nije jedini koji zarađuje izmišljajući tračeve o Brangelini. Ovog se unosnog posla uhvatila i Jenny Paul, autorkaa nove knjige “Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story” koja će uskoro biti objavljena.

S Mickom u Bangkoku

Autorka knjige tvrdi da je Angelina bila ljubavnica Ralpha Fiennesa i svog bivšeg supruga Johnnyja Leeja Millera u vreme kad je upoznala Brada. Lepa glumica navodno nije odolela ni čarima starog šarmera Micka Jaggera s kojim se spetljala 1997. kad se pojavila u njegovom spotu “Anybody Seen My Baby”. Mick je u to vreme bio oženjen sa Jerry Hall. S njim je, tvrdi autorka, ponovno bila 2003. kad su viđeni zajedno u jednom hotelu u Bangkoku.

Brak Brada i Jennifer bio gotov godinu dana pre snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”
Jenny je navodno provela poslednjih šest godina istražujući sve o životu para, razgovarala je s ljudima koji su im bliski, uključujući Angelininu pokojnu majku, s kojom je glumica bila jako bliska, te bivšeg dečka Billa Daya. “Brad je rekao Angelini samo nekoliko nedelja nakon početka snimanja filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ da je njegov brak s Jen svršen u svakom pogledu, osim na papiru, i da je tako već više od godinu dana”, rekla je Jenny koja je o tome razgovarala s osobom dobro upućenom u detalje njihove veze. Brad je navodno rekao Angelini da su on i Jennifer Aniston samo dobri prijatelji i samo čekaju pravi trenutak da službeno objave razvod.

Brangelina planirala da ima 13 dece
U knjizi takođe piše da su Brad i Angie planirali imati 13 djece, od kojih bi neka bila usvojena, a neka biološka. Takođe, za razliku od dosadašnjih glasina koje tvrde da je Angelina glavna u vezi i maltretira Brada, navodno je sada on taj koji odlučuje o svemu. “Odnos moći u vezi se promijenio. Angelina je otpočetka nosila pantalone, ali sada ih nosi Brad”, tvrdi Jenny Paul.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR