Start Stars Hot News! Angelina Jolie otvorila Twitter profil, jer ne želi da se neko drugi...

Angelina Jolie otvorila Twitter profil, jer ne želi da se neko drugi služi njenim imenom

SHARE

Angelina Jolie još je jedna u nizu zvezda koje su se pridružile popularnoj društvenoj mreži Twitter. No za razliku od Demi Moore, Ashtona Kutchera ili Paris Hilton, javnost neće moći videti statuse lepe glumice, jer je zatvorila svoj profil, nema pratioce niti je zasad dopustila nekome da je sledi. Navodno je samo želela otvoriti profil kako bi “rezervisala” svoje korisničko ime i tako onemogućila da se neko koristi njime.

“Jolie je rekla svojim ljudima da naprave profil za nju tako da niko drugi ne bi mogao imati to korisničko ime. Zapravo je netko drugi već koristio @AngelinaJolie, ali ona je zatražila da se korisnički račun blokira pa ga je sama preuzela”, rekao je izvor za US Magazine.

Lepa glumica neće biti aktivna na Twitteru još neko vreme, ali postoje naznake da bi mogla početi stavljati statuse “krajem godine”. Onima koji su se nadali da će Angelina profil koristiti za otkrivanje intimnih igrica s Bradom, kako to čine Demi i Ashton ili postavljati svoje slike u bikiniju, poput Paris Hilton, prevarili su se. “Ako ga bude koristila, to će biti isključivo za promovisanje humanitarnih ciljeva i deljenje iskustava na tu temu”, tvrdi neimenovani izvor.

OSTAVI KOMENTAR