423
Angelina Jolie o estetskim operacijama: Nisam majke mi

Angelina Jolie o estetskim operacijama: Nisam majke mi

423
SHARE

Angelina Jolie dala je intervju za britanske medije, a priznala je da nikad nije bila na plastičnoj operaciji. Uprkos napisima, izjavila je, nikad nije bila na operaciji te se verovatno nikad neće podvrgnuti estetskom zahvatu. “Nikad nisam na sebi ništa popravljala, a mislim da ni neću. Ako je neko srećan misleći da jesam, neka mu bude, no majke mi, nisam”, otkrila je glumica i rediteljka.

Srećna je s Bradom Pittom te je otkrila kako njihova ljubav nije ničim ugrožena. Istakla je kako ništa o tome što pišu o njoj i Bradu nije istina. “Ignorišemo takve vesti jer ne želimo da se nerviramo zbog toga. Možemo se samo smejati takvim stvarima, zaista smo srećni”, rekla je Angelina. Otkrila je i kako je filmom htela napraviti priču o tome kakav uticaj rat ima na društvo, ljude i njihove živote.

7 KOMENTARA

  1. Malo lagimo,a Angie? ;)
    MsM,meni je ona svakako prelepa zena,ali ako uopredite njene sadasnje slike i slike iz rane mladosti,vise je nego ocigledno da je radila gornju usnu,podizala obrve,korigovala nos i bradu,radila botoks,stavila silikone u grudi itd,itd….

  2. ne ne znam zasto je radila  te operacije videla sam slike kad je bila mala i bila je prelepa ali dukcija nego sad ali ja msm da je jedina operacija koju je radilata sto je stavila silikone u usta ali ostalo JA MISLIM da nista nije

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.