Start Stars Hot News! Angelina Jolie: Nisam započela vezu s Bradom na snimanju “Mr. and Mrs....

Angelina Jolie: Nisam započela vezu s Bradom na snimanju “Mr. and Mrs. Smith”

SHARE

Iako ne voli da priča o privatnom životu, Angelina Jolie s vremena na vreme, naročito kada promoviše neki svoj film, kaže nešto o čemu mediji nagađaju godinama. Ovaj put lepa glumica objasnila je da njena afera sa Bradom Pittom nije započela na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith”, kako mnogi nagađaju te upravo nju krive za raspad braka Jennifer Aniston i Brada Pitta.

“Na filmskom setu smo se sprijateljili”

“Naša veza nije započela na filmskom setu. Istina je da smo se tamo sprijateljili, ali zaljubili smo se kasnije”, kaže glumica koja je komentarisala i navode da svoju četverogodišnju kćerku Shiloh oblači poput dečaka. “To nije moj odabir. Imam vrlo tvrdoglavu kćerku koja mi kaže šta želi da nosi i ja joj dopuštam da bude ono što želi”, kaže Angelina.

Takođe, kratku dečačku frizuru kakvu nosi Shiloh, kako tvrdi glumica, nije odabrala ona već njena kćerka. “Plakala je i molila me da joj odsečem kosu jer jednostavno ne voli da ima dugu kosu. Neću je ostaviti dugu samo zato što neko misli da bi trebalo da je ima zato što je devojčica. Mislim da je prelepa takva kakva je”, tvrdi brižna majka.

OSTAVI KOMENTAR