Start Stars Hot News! Angelina Jolie: Nisam opet trudna, ali neću još dugo glumiti

Angelina Jolie: Nisam opet trudna, ali neću još dugo glumiti

SHARE

Po mnogima jedna od najlepših holivudskih glumica, Angeliana Jolie, krasi naslovnicu izdanja Vanity Faira za mesec avgust. U intervju koji je dala za spomenuti časopis, Jolie je progovorila o deci, braku i planovima za budućnost.

“Ne, nisam opet trudna. Nije da ne želimo još dece, ali želimo biti sigurni da svakome od njih pružamo dovoljno pažnje”, opovrgnula je glumica glasine o tome da ona i Brad ponovno čekaju prinovu. Rekla je i kako ni ona ni Brad Pitt nisu protiv institucije braka, ali “jednostavno im odgovara ovako kako jeste”. “Deca su puno jača i veća veza od braka. Oni su doživotna spona”, pojasnila je Angie.

[youtube sd9zCihRrsk]

Iako je jako predana svome poslu, Jolie je otkrila kako je nećemo još dugo gledati pred filmskim kamerama. “To nije najvažnija stvar u mom životu. Gluma mi je pomogla u odrastanju, pomogla mi je da naučim ko sam, da proputujem svet, izrazim se i sve te ostale divne stvari. Jako sam zahvalna na tome, to je zabavan posao. I donosi luksuz. Ali ne mislim da ću se time još dugo baviti”, rekla je Jolie kojoj je na prvom mestu njena porodica.

“Madox je jako pametan, a ja za to genetički ne mogu uzeti nikakve zasluge. Jako je dobar u školi, sjajno mu leži istorija. Mogao bi biti pisac ili putopisac. Zahara ima neverovatan glas i jako je elegantna. Shiloh je neopisivo smešna, jedna od najzabavnijih osoba koje znam. Knox i Viv su klasični dečak i devojčica”, rekla je Jolie o svojoj usvojenoj i biološkoj deci.

OSTAVI KOMENTAR