Start Stars Hot News! Angelina Jolie naučila da leti da obraduje sina

Angelina Jolie naučila da leti da obraduje sina

SHARE

Angelina Jolie naučila je upravljati avionom kako bi ispunila želju svom osmogodišnjem sinu Maddoxu. Prekrasna glumica, koja s Bradom Pittom odgaja šestero dece, prošla je kurs letenja i sada može sama upravljati avionom. Na to ju je ponukala Maddoxova ljubav prema letelicama pa mu je obećala kako će i sama savladati tu uzbudljivu veštinu.

“Kad je Maddox imao godinu i po, stalno sam ga vodila na aerodrome. Sedeli bi tamo na livadi, na pikniku i promatrali avione kako uzleću. Njemu se to jako sviđalo pa sam pomislila kako bih i sama mogla naučiti leteti. Obećala sam mu kako ću to uraditi do njegovog drugog rođendana”, kaže Angie. Iako je malo zakasnila, obećanje sinu ipak je ispunila. Glumica kaže kako obožava letenje jer jedino u vazduhu može uživati u malo samoće koja joj užasno nedostaje.

“To je jedino mesto gde mogu biti potpuno sama. Visoko u vazduhu, odvojena od svega, uživam. I Brad voli letenje, njemu se sviđa tehnički deo. Obožava provere, matematiku, a ja najviše volim to što mogu otići bilo gde, što imam tu slobodu”, kaže lepa glumica.

OSTAVI KOMENTAR