234
Angelina Jolie ispalila Baracka Obamu

Angelina Jolie ispalila Baracka Obamu

234
SHARE

Lepa holivudska glumica Angelina Jolie nije se pojavila na večeri kod američkog predsednika Baracka Obame iako je bila pozvana. Glumica je dobila poziv da proteklog vikenda s ostalim poznatim i slavnim licima svetske estrade bude gošća na večeri u Beloj kući, no glumica se na ekskluzivnom druženju nije pojavila.

“Angelinu često pozivaju na takve događaje, ali ona to po pravilu odbija. Trenutno snima novi film u Evropi, ali to nije razlog njenog izostanka. Nije došla jer svoje slobodne vikende radije provodi pomažući onima kojima je to uistinu potrebno umesto da sedi i pijucka šampanjac smejući se lošim šalama u nekoj pomodnoj dvorani u Washingtonu”, rekao je jedan izvor.

“Angie ne osuđuje ostale kolege koji se vole slikavati u društvu predsednika, no ona misli kako je puno važnije nešto uistinu i poduzeti umesto da se samo razgovara o pomoći onima kojima je pomoć potrebna”, dodaje izvor.

6 KOMENTARA

  1. Obozavam je, mogla je malo da nauci svoje BOGATE KOLEGINICE da budu i one malo humane, i da pomazu.Americki predskednik , a u americi najvise roma i siromasnih.Mislim , jedan covek ne moze nista? Moze,i te kako! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.