268
Angelina Jolie: Čišćenje podova? To nije moj stil!

Angelina Jolie: Čišćenje podova? To nije moj stil!

268
SHARE

Angelina Jolie zaista je pravi primerak žene od karijere koja se ne brine za veštine domaćice, što i sama priznaje. Uz zavidnu filmsku karijeru, šestoro dece i humanitarni rad kojem se posvećuje, Angie uopšte ne zanimaju kućni poslovi, niti se njima bavi. Prekrasna glumica dodaje kako ne bi mogla čak niti glumiti ulogu tipične žene domaćice, baš kao što joj se ne sviđaju ni uloge klasičnih sirotica koje se iz dronjaka presele u raskošne haljine zahvaljujući dobroj vili.

“Čišćenje podova i nakon toga princ na belom konju? Ne, mislim da to uopšte ne zvuči kao nešto za mene, nije u mom stilu. Nisam ja takva osoba”, rekla je nedavno Angelina. Glumica dodaje da voli igrati likove žene koje su emocionalne, ali istovremeno i vrlo čvrste osobe. “Glumim žene koje su ranjive. Kao u filmu `Prekinuta mladost`, tamo moj lik doživi nervni slom. To je vrlo emocionalno i nesrećno, no svi je smatraju psihotičnom i zastrašujućom”, rekla je Jolie.

10 KOMENTARA

  1. SADA TO NIJE NJEN STIL, NIJE JER JE BOGATA,ALI KADA BI ZIVELA KAO PROSECNA AMERIKANKA TO BI JOJ BILA SVAKODNEVNICA UZ JOS NEKE POSLOVE,I NEKA ZAHVALJUJE BOGU ZATO STO JOJ JE DAO TOLIKU SLAVU I NOVAC PA DA MOZE DA PLATI HILJADU POMOCNICA.

  2. AKO JE OVO STO SU NAPISALI ISTINA , ONDA ANGELINA SAMO GLUMI NEKU SUOSECAJNU OSOBU,JER AKO JE TAKO SUOSECAJNA NEKA SE ONDA SUOSECA SA LJUDIMA KOJIMA JE CISCENJE ULICA I PODOVA SVAKODNEVNICA I TAKVI LJUDI HRANE SVOJU DECU OD TOG NOVCA KOJI (NE)ZARADE CISCENJEM.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.