342
Angelina Jolie će glumiti Marilyn Monroe u filmu o njenom životu

Angelina Jolie će glumiti Marilyn Monroe u filmu o njenom životu

342
SHARE

Angelina Jolie igraće seksipilnu pop ikonu prošlog veka, Marilyn Monroe. Angie je dobila glavnu ulogu u filmu koji će se temeljiti na knjizi o njenom životu autora Andrewa O’Hagana. Vest je objavio sam autor na festivalu knjiga u Edinburghu i najavio da će Franka Sinatru, bliskog prijatelja i ljubavnika Marilyn Monroe, najverovatnije glumiti George Clooney. Snimanje bi trebalo započeti uskoro, no nije rečeno ko će glumiti ostale muškarce u životu jedne od najpopularnijih glumica 20. veka. Angelina je pretekla Scarlett Johansson i Christinu Hendricks iz serije “Momci sa Madisona” u trci za glavnu ulogu.

Image Hosting by imagefra.me

Roman Andrewa O’Hagana prepričava poslednje dve godine života filmske dive, viđene očima njenog maltezera Mafa. Kuče joj je poklonio Frank Sinatra 1960. godine pa se tada nije razdvajala od njega, bio je uz nju na časovima glume i na večerama u restoranima. Kad je slavna glumica umrla, maltezera je nasledila Sinatrina sekretarica Gloria Lovell. Nije poznato ko će igrati glas malog kučeta, ali sigurno je konkurencija vrlo velika.

10 KOMENTARA

  1. Ovako. Ona jeste lepa, ali je strašno smršala, a Marlyn nije bila anoreksična. Mislim da je SADA Scarlett lepša za ovu ulogu. Ali jebiga sad…

  2. mng bolje bi bilo da je scarlett igra…msm da je bolja i talentovanija za ovu ulogu…i vise podseca na mm nego angie …

  3. Slazem se malla..! Ovako,ja volim Angie,ali Marilyn nije bila grana sa ooogromnim ustima..Ona je bila zena sa oblinama,plenila je seksepilom…S toga se slazem da bi je mogla bolje odglumeti Scarlett…Em lici na nju,em je sexy…Na kraju krajeva,ne sumnjam da ce Angelina maestralno obaviti posao (odglumeti Merlinku),ipak se ona smatra najvecom zavodnicom u Hollywoodu,kakva je bila i Monro,ali nesto tu fali….hmmm..Scarlett…! :)

  4. Lady GaGa se udaje… Gaga se navodno spremna da se skrasi sa svojim dečkom Lucom Carlom…

    Lady Gaga koja je obnovila vezu sa bivšim dečkom Carlom pre dva meseca navodno kupuje kuću u New Yorku kako bi se ‘skrasila’ s Lucom i razmišlja o braku. Nedavno se pojavila vest da Lady GaGa misli da ju Luc vara, a neki izvori tvrde da je on samo koristi kako bi promovisao svoj blog…ali sada se čini da GaGa želi da se uda za njega.

    Neimenovani izvor je za magazin Heat izjavio: “Stefani je odlučna da ova veza uspe i želi to potvrditi prstenom na ruci do kraja leta.” Pevačica je bila u vezi sa Lucom 2006, pre nego što je postala poznata, a upućeni tvrde da je ‘sada spremna’ za ozbiljniju vezu s njim.

    GaGa, pravim imenom Stefani Germanotta, navodno sa Lucom traži kuću u prestižnom delu New York-a, sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, kako bi u njoj započeli zajednički život.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.