Start Stars Hot News! Angelina Jolie: Brad i ja nismo zajedno samo zbog dece, volimo se

Angelina Jolie: Brad i ja nismo zajedno samo zbog dece, volimo se

SHARE

Iako odbijaju demantovati navode da im je veza pred raspadom, Angelina Jolie je na vrlo uverljiv način medijima dala do znanja da su ona i Brad Pitt zaljubljeni preko ušiju. “Istina je da nas naša deca vežu na neki način, ali naša veza ne bi opstala da je stvar samo u njima. Oboje smo vrlo zainteresovani jedno za drugo, odlično se zabavljamo zajedno i lepo nam je”, kaže Angelina koja dodaje da je vrlo bitno da funkcionišu kao par jer na taj način pružaju svojoj deci jednu drugu percepciju ljubavi i zajedničkog života.

“Ako smo Brad i ja srećni, onda su naša deca srećna, a to je ono najbolje što im možemo pružiti. Brad me poznaje u potpunosti, svaki delić u meni i na meni. Voli me, deca me vole. Znaju svaku moju manu i vrlinu i prihvataju ih. Zbog toga se osećam potpuno”, kaže lepa glumica.

Takođe, kako otkriva inače prilično ćutljiva Angelina, nije istina da malo vremena provodi sa svojim nevečanim suprugom, štaviše – nikada nije prošlo više od tri dana da se nisu videli. “Nikada nije postojao period kada smo bili razdvojeni ili udaljeni jedno od drugoga. Jako smo povezani, ali ljudi to ne znaju jer ne volimo previše izlaziti. Prilično smo vezani za svoj dom. Mi smo mamica i tatica u pidžamama”, rekla je nasmešena holivudska lepotica.

OSTAVI KOMENTAR