947
Angelina Jolie besna jer je Jennifer Aniston pobacila Bradovo dete

Angelina Jolie besna jer je Jennifer Aniston pobacila Bradovo dete

947
SHARE

Ljuta Angelina optužila je glumca kako još uvek petlja nešto s bivšom suprugom, a on je to negirao pa se izvinio Angelini za glasine.

Pitt je Angelini priznao šokantnu istinu o prošlosti s Jennifer. Aniston i Pitt dugo vremena radili su na detetu, a onda je glumica imala spontani pobačaj. “Brad to nikada ranije nije rekao Angelini. Do tog trenutka bila je uverena da je jedina žena koja je ostala trudna s njim. Sada sve preispituje, pa i to može li Bradu ponovo da veruje”, piše tabloid Star. Jennifer je pobacila 2004. godine, a ona i Brad sledeće godine su se rastali, a o tom događaju nikada ne govore.

17 KOMENTARA

  1. haha..pa swi su pisali o tome, a  na da ne zna,,, uopste ne vjerujem, ljuta mu je jer je njegowa zena zatrudnela sa njim… idiotizam, sta vi swe ne napisete :D

  2. pa nisu svi kao Angelina. :) Zapravo, volila bih da je vara s Jennifer, da vidi kako je, al mi je zao Justina, 100× bolji od Pitta -.-

  3. Meni su bolji par bili Jennifer i Brad,nego ova kucka Andjelina i Brad.Brad je lud sto je ostavio onako zgodnu Jennifer zbo hodajuceg kostura Andjeline.Jos jedan dokaz da nema muskarca koji je u isto vreme i lep i pametan.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.